Καϊάφας: «Δέχτηκα μεγάλο μπούλινγκ λόγω ονόματος»

Προσκεκλημένος των Κώστα Μαλέκκου και Μιχάλη Παπαγεωργίου στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» του SUPER SPORT FM 104.0 ο Κώστας Καϊάφας μίλησε για το πώς ξεκίνησε ν’ ασχολείται με το ποδόσφαιρο και αποκάλυψε πώς και πόσο τον επηρέασε το επίθετο που κουβαλά.
 
«Όπως όλοι της εποχής, ξεκίνησα στις γειτονιές και στα σχολεία, με μια μπάλα στο χέρι, δίχως να διαβάζουμε. Από τα αδέλφια μου μόνον ο Σοφοκλής ασχολήθηκε για λίγο, μέχρι που πήρε ύψος, ο Ανδρέας δεν ασχολήθηκε καθόλου. Εγώ είχα μεγάλο μπούλινγκ στο σχολείο λόγω ονόματος, κυρίως από οπαδούς αντίπαλων ομάδων. Αυτό είχε και το καλό και το κακό του. Το κακό ήταν πως πάντα έπρεπε να ήσουν προσεκτικός, διότι αλλιώς στιγματιζόσουν. Μετά από νίκες της Ομόνοιας είχα μπούλινγκ από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό με έκανε πιο δυνατό. Εγώ ήμουν ούτως ή άλλως, αντιδραστικός τύπος. Θυμάμαι ότι στην πρώτη προπόνηση είχα ήλθα στα χέρια με τον Χαρίτου, που δεν είχε φήμη καβγατζή», σχολίασε ο πρώην άσος της Ομόνοιας.

Για την επίδραση του πατέρα του ο Καϊάφας τόνισε: «Οι πατεράδες μας τότε ήταν πιο σκληροί, είχαν άλλη νοοτροπία, δεν ήταν όπως οι τωρινοί που τρέχουν τα παιδιά τους παντού βάζοντάς τους πίεση δίχως να το καταλαβαίνουν. Έχω δει ταλέντα να χάνονται με αυτόν τον τρόπο. Ο δικός μου πατέρα ποτέ δεν ήλθε να με δει, όταν έπαιζα μπάλα και έβγαινα πρώτος σκόρερ στα τσικό. Έχασα προετοιμασία στα 16,5, επειδή έστησε πόδι ο πατέρας μου. Όταν μάλιστα πήγα στην πρώτη ομάδα της Ομόνοιας κι εκείνος ήταν στη διοίκηση, πολλές φορές είχαμε έλθει σε σύγκρουση γι' αυτό το θέμα. Ήταν πολύ άδικο για μένα, πάλευα με όλα, και στο τέλος μου έλεγαν παίζεις λόγω του πατέρα σου. Στο σπίτι πάντως ήταν πάντα δίπλα μας, ήταν περήφανος και σκληρός σε όλα του. Μου βγήκε σε καλό, διότι αλλιώς θα ήμουν… χειρότερος!».

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου