Δόξα: Πως πήρε το αστεράκι της Μπάγερν

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου. Μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα από την Μπάγερν Μονάχου με την μορφή δανεισμού και τις μεταγραφές που θα γίνουν σύντoμα στην προσφυγική ομάδα.
 
Για την μεταγραφή του Μάριο Γκρίνσκι: «Πρόκειται για νεαρό 20χρονο Κροάτη που ανήκει στην Μπάγερν Μονάχου. Πιστεύουμε ότι έχει όλα τα φόντα να διακριθεί στο πρωτάθλημα μας. Σχεδόν έχει κλείσει ο κύκλος μεταγραφών. Ο Σαντίκ δεν υπολόγιζε κανείς ότι θα ερχόταν ένας τέτοιος παίκτης στην ομάδα μας διεθνής και που αγωνίστηκε στη Ρωσία. Καταφέραμε να έχουμε και τον Γκρίνσκι που αγωνίστηκε στην εθνική Κροατίας σε πιο νεαρή ηλικία και ταυτόχρονα αγωνίστηκε και στις μικρές κατηγορίες της Μπάγερν. Τώρα αποσπάσαμε τη μεταγραφή αυτού του νεαρού ταλαντούχου 20 ετών, Μάριο Γκρίνσκι για ένα χρόνο ως δανεικό».
 
Για το θέμα με τον Κίκο: «Κινηθήκαμε εναντίον του ποδοσφαιριστή και θα πρέπει να δούμε ο κανονισμό της FIFA είναι ξεκάθαρος μιλούμε για αποκλεισμό εάν επιμένει και στα δυο συμβόλαια ο παίκτης. Έχουμε προνοήσει ωστόσο για τη θέση. 
 
Για τον νεαρό Θωμά Ιωάννου: «Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στην ομάδα μας αλλά ανήκει στην ΑΕΚ και θα αναμένουμε την θέση του προπονητή της ΑΕΚ για να δούμε τι θα κάνουμε».
 
Για τις μεταγραφές που θα γίνουν: «Ψάχνουμε ένα κεντρικό αμυντικό και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην μεσαία γραμμή. Έχουμε ανακοινώσει 9 ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα και θα κλείσουμε σύντομα το ρόστερ. Ο προπονητής μας βλέπει διάφορες περιπτώσεις και ο Κώστας Χριστοδούλου έχει την εμπειρία για να κάνουμε τέτοιες μεταγραφές

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα