Φελγκέιρας: Ήρωας και θεατρίνος στο ίδιο παιχνίδι! (vids)

Εδώ και τέσσερις μέρες αποτελεί κι επίσημα τον διάδοχο του Αριέλ Άρους στην εστία της Ανόρθωσης. Μετά από μια 18 μήνες στην Πάσος Φερέιρα (2016-18) ο Μάριο Φελγκέιρας αποφάσισε να ξενιτευτεί ξανά μετά το πέρασμά του από Κλουζ (2012-15) και Κόνιασπορ (2015-16) επιχειρώντας εκ νέου να δώσει ώθηση στην καριέρα του.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας (όχι μόνο εντός συνόρων) πριν από τρεις μήνες και δη στις 11 Μαρτίου, όταν η ομάδα του είχε επικρατήσει εντός έδρας 1-0 της Πόρτο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Στο εν λόγω παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 34’ με τον Μιγκέλ Βιέιρα και άλλα τόσα λεπτά αργότερα ο Φελγκέιρας είχε αποκρούσει εκτέλεση πέναλτι του Μπραχίμι διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

 
Έξι λεπτά αργότερα, ωστόσο, στο 74’ σε μια κάθετη μέσα στην περιοχή του που ανακόπηκε από συμπαίκτη του ο Φελγκέιρας επιχείρησε έξοδο και δίχως να έλθει σε επαφή με οποιονδήποτε (συμπαίκτη ή αντίπαλο) σωριάστηκε στο έδαφος, σ’ ένα κακής ποιότητας θέατρο, το οποίο στηλίτευσε ακόμη και η Gazzetta dello Sport και του απέφερε πληθώρα επικριτικών έως και χλευαστικών σχολίων -εντός κι εκτός συνόρων…


 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών