Ομόνοια: €600.000 για διπλό colpo grosso

Ούτε ο 54χρονος Ισπανός τεχνικός Χουάν Κάρλος Ολίβα ούτε οι μέχρι στιγμής τέσσερις νεοαποκτηθέντες (Φοίβος Χριστοδούλου, Τόμας Μεχίας, Χόρχε Ενρίκες και Τζόρνταν Γκρίνιτζ) δεν συγκαταλέγονται στην κατηγορία «κράχτες» ή «μεταγραφές αεροδρομίου» για την Ομόνοια.
 
Τόσο ο Σταύρος Παπασταύρου όσο και ο Άνχελ Γκόμεθ είναι συνειδητοποιημένοι, ωστόσο, πως χρειάζονται και τέτοιου είδους κινήσεις, προκειμένου να… ζεσταθεί και να συσπειρωθεί-ενθουσιαστεί ο κόσμος του «τριφυλλιού».
 
Εξ ου και ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ανάψει το πράσινο φως στον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, προκειμένου να γίνουν υπερβάσεις για παίκτες εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα μειώσουν και το ρίσκο της επένδυσης.
 
Σύμφωνα με το omonoia24, οι ισχυροί άνδρες των «πρασίνων» είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και €300.000 για τέτοιες μεταγραφές και «τις τελευταίες ώρες, όπως πληροφορείται το omonoia24, «παίζει» κίνηση της Ομόνοιας για τον Αϊλτον Αλμέιδα, τον γνωστό μας Βραζιλιάνο επιθετικό από το πέρασμά του από τον ΑΠΟΕΛ. Τα τελευταία χρόνια ο 33χρονος άσος αγωνίζεται σε ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τέλος του μήνα με την Αλ Ντάφρα. Εάν όντως η Ομόνοια κινείται για τον Αϊλτον είναι κάτι που θα διαφανεί μέσα στις επόμενες μέρες.
 
Παράλληλα η Ομόνοια επέδειξε ενδιαφέρον και για τον Λαβόρδε, τον Κολομβιανό εξτρέμ που πέρασε από την Ανόρθωση. Οι απαιτήσεις του μειώθηκαν στις 350.000 ευρώ. Εάν πέσει στις 300.000 ίσως γίνει η μετεγγραφή.
 
Πέραν από τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές που είναι εγνωσμένης αξίας, ο Γκόμεθ έχει προσεγγίσει καλούς ποδοσφαιριστές, που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να προχωρήσει αρκετά ο σχεδιασμός».
 

Δειτε Επισης

«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»