Αποκαλύψεις Πετρίδη για Κόντε, Ντέβι, Σάλαϊ κι Εμπεσίλιο!

Προσκεκλημένος στο τηλεοπτικό στούντιο του Alpha Κύπρου ο Πρόδρομος Πετρίδης προέβη σε μια σειρά πολύ σημαντικών αποκαλύψεων-τοποθετήσεων για τον ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων» μίλησε για…
 
…τους μεταγραφικούς στόχους του ΑΠΟΕΛ: «Ο Πέδρο Κόντε, που αγωνίζεται στα Γιάννινα, και ο Ούγκο Βιέιρα είναι οι στόχοι για την επίθεση. Όσον αφορά τον Ντε Βινσέντι, εφόσον μείνει ελεύθερος, είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία».
 
…τον Ρόλαντ Σάλαϊ: «Αν ήταν σε άλλη χώρα, θα τον πουλούσε η ομάδα του πολλά εκατομμύρια. Θα είναι καλύτερο για τον ίδιο να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να μείνει στην ομάδα μας να αγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν».
 
…τα έσοδα από την Ευρώπη: «Αν, ο μη γένοιτο, δεν μπούμε μια χρονιά στους ομίλους, θα υπάρξει πρόβλημα. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αντέξει μόνο μια σεζόν με βάση το μπάτζετ μας και τα προβλεπόμενα έσοδα χωρίς αυτά της Ευρώπης».
 
…τον Εμπεσίλιο: «Έχει ενταχθεί με την ομάδα στην Πολωνία. Τιμωρήθηκε, γιατί είχε καθυστερήσει να επιστρέψει. Είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν κάποια θέματα που μας απασχόλησαν και στην προηγούμενη χρονιά που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ που πρέπει να το χειριστούμε ανάλογα για να μην βγούμε χαμένοι. Ψάχνουμε και για νέα ομάδα για να μην βγει ο ΑΠΟΕΛ χαμένος».
 

Δειτε Επισης

Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ
Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις
Δημητρίου: Είμαστε στα όρια της υπέρβασης, παίζουμε τα ρέστα μας για να γράψουμε ιστορία
«Οι παίκτες είχαν σαφής τρόπο εξουδετέρωσης του Άρη, παίκτης του αγώνα ο Σαρφό»