«Ενδιαφέρονταν πολλές ομάδες αλλά εξ αρχής είχα αποφασίσει Ομόνοια»

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας, Χόρχε Ενρίκεθ. Μίλησε για την απόφαση του να παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και να διακριθεί με την Ομόνοια, κερδίζοντας παράλληλα μια θέση στην εθνική ομάδα του Μεξικού. 
 
Αναλυτικά: 
 
Για την μεταγραφή του:
«Ας πούμε ότι ήμουν λίγο ενοχλημένος στο Μεξικό, αυτή η μεταγραφή με κάνει να νοιώθω ως ποδοσφαιριστής ξανά. Ήθελαν να με υπογράψουν πριν καιρό στην Ευρώπη. Θέλω να δώσω μια καλή ποιότητα ζωής στην οικογένεια μου, στην γυναίκα και στον γιο μου, έχω μεγάλο κίνητρο».
 
Για το τι τον ενόχλησε:
«Τόλμησαν να μιλήσουν για πράγματα που ήταν ψέματα, και είπαν για την γυναίκα μου, την οικογένεια μου, τόλμησαν να μιλήσουν λες και την ήξεραν. Θέλω να πάω σε ένα μέρος που κανείς δεν με ξέρει, που μπορώ να δείξω ποιος πραγματικά είμαι και τι είμαι ικανός να κάνω, κάπου που δεν υπάρχει προκατάληψη εναντίον μου».
 
Για την προοπτική να παίξει στην Ευρώπη:
«Είναι κάτι που ήθελα για πολύ καιρό, δεν έγινε πιο πριν για διάφορους λόγους. Τώρα που αυτή η ευκαιρία εμφανίστηκε αποφάσισα να παίξω στην Ευρώπη να πραγματοποιήσω πολλούς στόχους και να παίξω αρκετά χρόνια εκεί. Γιατί να μην σκέφτομαι και την επάνοδο στην εθνική ομάδα της χώρας μου;»
 
Για το όνειρο του:
«Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στην Ευρώπη από τα 18 χρόνια μου, από τότε που άρχισαν να μιλάνε για μένα, αλλά τότε δεν ήταν εφικτό. Σήμερα είναι στα χέρια μου και δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα, ελπίζω ότι είναι η καλύτερη απόφαση».
 
Για την Τσίβας και αν εμπόδισε την μεταγραφή του:
«Δεν θα έλεγα ότι με εμπόδισε, οι άνθρωποι πάντα προσέχουν τα συμφέροντα τους, χρωστώ τα πάντα στην Τσίβας, είμαι αυτός που είμαι και πάντα θα είμαι ευγνώμων σε αυτούς. Πολλοί ποδοσφαιριστές από το Μεξικό πήραν την ευκαιρία τους στην Ευρώπη. Για μένα τα χρόνια πέρασαν και σταμάτησαν να με καλούν στην εθνική, ήταν τότε που το όνομα μου εξαφανίστηκε από το προσκήνιο».
 
Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και την πρόταση της Ομόνοιας:
«Υπήρχε ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, πήρα όμως την απόφαση μου να πάω στην Ομόνοια πριν να κλείσει το μεταγραφικό παζάρι στο Μεξικό».
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια