Δυτικά Προάστια: «Φτάνει, κύριοι. Πιάσατε πάτο»!

Ολομέτωπη επίθεση στη διοίκηση του Απόλλωνα για τα πεπραγμένα και τις παραλείψεις της τόσο στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος όσο και μετά το τέλος του εξαπέλυσε ο ΣΥ.ΦΙ. Δυτικών Προαστίων του Απόλλωνα, οι οποίοι -μεταξύ άλλων- κάνουν λόγο για παντελή απώλεια σεβασμού στα αποδυτήρια, χτύπημα εκ μέρους των διοικούντων στους οργανωμένους, αθέτηση λόγου και πολλά άλλα.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δυστυχώς, μετά τα τελευταία δρώμενα στο οικοδόμημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αλλά και στο κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα δεν μας μένουν και πολλές επιλογές. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η υπομονή μας εξαντλήθηκε προ πολλού.
 
Ομάδα μοντέλο, για την οποία μιλούσε το Παγκύπριο και όχι μόνο, κατάφερε για 4η σερί χρονιά να πέσει στο καναβάτσο με 3 απανωτά ύπουλα και καθόλου τυχαία ατυχή αποτελέσματα. Παίχτες, οι οποίοι δήλωναν ότι το κλίμα στα αποδυτήρια και στην ομάδα είναι ιδανικό για κάθε ποδοσφαιριστή, εν μια νυκτί αποφάσισαν να ετοιμάσουν βαλίτσες και να αποχωρήσουν. Μάλιστα ένας εξ αυτών με θράσος ανέβασε φωτογραφίες με τα πράγματα του 2 μέρες πριν τον τελικό κυπέλου. Αλληλοκατηγορίες και αλληλοσυγκρούσεις παιχτών έπειτα, και μια διοίκηση ανήμπορη να αντιδράσει, αφού ο σεβασμός των αποδυτηρίων χάθηκε εντελώς.
 
Μέσα σ’ όλο αυτό το παραμύθι, αποφασίζει να χτυπήσει και τους οργανωμένους, κρατώντας μας μακριά από την αγαπημένη μας ομάδα, όταν πριν τον αγώνα με τον αποελ στήριζε την απόφαση Κούμα για ταυτοποίηση πέφτοντας έτσι στην παγίδα που έστησαν οι φλώροι εκ Λευκωσίας. Το ίδιο και στον τελικό, ενώ καμία επίσημη αντίδραση για την επερχόμενη κάρτα φιλάθλου.
 
Αυτοί οι κύριοι, οι οποίοι αποφάσισαν μετά τον τελικό ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ τους ανήκει, άφησαν άποτο τον κόσμο μας για μια ακόμα χρονιά με τα γνωστά ντροπιαστικά αποτελέσματα (για τα οποία εξυπακούεται ότι ευθύνη φέρουν και οι ποδοσφαιριστές) ενώ αθέτησαν και τον λόγο τους ότι θα έβγαιναν δήθεν για «εξηγήσεις» και απολογία με το τέλος της χρονιάς. Αντ’ αυτού με χαμόγελα στα χείλη και ταξίδια αναψυχής συνεχίζουν ακάθεκτοι την επιχείρηση τους, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα. Σε μια χρονιά που ενδεχομένως να τους ηρωποιούσε ο κόσμος ξεχνώντας τις απώλειες πρωταθλήματος των προηγούμενων χρόνων.
 
Και πέραν αυτών; έρχεται και το χαστούκι με την έφοδο των πιονιών του Ιωνά στο Θρυλικό μας σωματείο, έτσι για να μας αποδείξουν ξανά πόσο άδικο είχαμε, όταν εμπιστευόμασταν κάποια ανθρωπάκια, για να κρατούν τα ηνία εκεί στην Μεσολογγίου. Φτάνει κύριοι. Πιάσατε πάτο.
 
Το αγαπημένο μας σωματείο νοσεί οργανωτικά, διοικητικά και ιδεολογικά, χωρίς να υπάρχει διαφάνεια προς τα έξω σε πολλά ζητήματα. Το σωματείο μας δεν θυμίζει σε τίποτα τον ΑΠΟΛΛΩΝ που γέννησε ο Εθνικός Αγώνας του ‘55 στη Λεμεσό. Αυτή τη στιγμή είναι μια ποδοσφαιρική επιχείρηση χωρίς ταυτότητα με μοναδικό στόχο απλά να συντηρείται και να φυτοζωεί, ενώ από πίσω πιθανόν να παίζονται άλλα συμφέροντα.
 
Μέσα σε όλο αυτό έρχεται και η ταφόπλακα στο κυπριακό ποδόσφαιρο από τους εγκέφαλους της ΚΟΠ και του υπουργείου δημοσίας τάξεως (ή μάλλον αταξίας).
 
Απ’ ό,τι φαίνεται η νέα χρονιά θα μας βρει και επίσημα εκτός γηπέδων γι’ αυτό καλούμε άπαντες σε συσπείρωση κοντά στους συνδέσμους για αλλαγή πλεύσης και τις κινήσεις που σχεδιάζονται να τις υλοποιήσουμε μαζικά.
 
Τέλος, θα στηρίξουμε με σθένος τα υπόλοιπα τμήματα του Σωματείου μας, εφ’ όσον υπάρχει διαφάνεια.
 
Η κοροϊδία έχει τελειώσει και απευθυνόμαστε προς όλα τα μέτωπα.
 
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ»
 

 

Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου