POLL: Ποιοι παίκτες του ΑΠΟΕΛ να μείνουν εκτός στην Ευρώπη

Αντίστροφη μέτρηση άρχισε για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σούντουβα (11/07) και με δεδομένο ότι στο ρόστερ της ομάδας ο αριθμός των ξένων/κοινοτικών υπερβαίνει τον επιτρεπόμενο ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Μπρούνο Μπαλταζάρ, πρέπει να αποφασίσει ποιοι έξι θα μείνουν εκτός.
 
Από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή οι ξένοι είναι έξι (το επιτρεπτό είναι πέντε) και οι κοινοτικοί 17 (το επιτρεπτό είναι 12), ο Πορτογάλος προπονητής καλείται να κόψει έναν ξένο και πέντε κοινοτικούς οι οποίοι ξεκίνησαν από ακαδημία ξένης ομοσπονδίας.
 
Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή οι ξένοι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είναι οι Βινίσιους, Καζού, Αλ-Τααμάρι, Καρλάο, Νατέλ και Πολιάκοφ, ενώ οι κοινοτικοί που δεν ήταν δηλωμένοι στην ΚΟΠ κατά το 18ο της ηλικίας τους είναι οι: Γιώργος Εφραίμ, Άλεξ Κωνσταντίνου, οι οποίοι κατά το 18ο έτος της ηλικίας του δεν βρίσκονταν δηλωμένοι στην ΚΟΠ. Οι υπόλοιποι της λίστας είναι οι Βάτερμαν, Ρόμο, Ρουέδα, Ταβάρες, Ενσούε, Μιλάνοφ, Βούρος, Ζαχίντ, Σόουζα, Μοράις, Σάλαϊ, ντε Βινσέντι, Ορ, Ντελατόρε και Ποτέ.
 
*Σημειώνεται ότι οι παίκτες που θα μείνουν εκτός για τα παιχνίδια του α’ προκριματικού γύρου δεν σημαίνει κιόλας ότι θα αποτελέσουν παρελθόν. Αυτό ενδεχομένως θα αποφασιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
 
Η ιστοσελίδα μας, omada.com.cy, καλεί τους αναγνώστες της να δώσουν τη δική τους άποψη για το ποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να μείνουν εκτός:
 
OI ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ
 
 
 
ΟΙ ΞΕΝΟΙ
 
 
 

Δειτε Επισης

Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»
Σημαντική νίκη για Ομόνοια Αραδίππου και αποφασιστικό βήμα παραμονής
Θρίλερ χωρίς νικητή-Υποβιβάζεται η Νέα Σαλαμίνα
Πήρε μετά από καιρό την νίκη η Καρμιώτισσα
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων