To UEFA Foundation for Children στηρίζει μέσω της ΚΟΠ το «Γκολ στη Ζωή»

Μέσω υποψηφιότητας που κατατέθηκε από την ΚΟΠ στην UEFA, ο Φιλανθρωπικός Εθελοντικός Οργανισμός Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» θα στηριχτεί φέτος οικονομικά από το «UEFA Foundation For Children».

Το «Γκολ στη Ζωή» αναδείχτηκε εκ των νικητών στο σχετικό διαγωνισμό που προκηρύχτηκε από το «UEFA Foundation For Children» για το 2018. 

Στο διαγωνισμό, δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφιότητα προτείνοντας κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα, είχαν όλες οι Ομοσπονδίες μέλη της UEFA.

Το «UEFA Foundation For Children» είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη οικονομικής αλλά και ψυχολογικής στήριξης.

Το ύψος της στήριξης του «UEFA Foundation For Children» προς το «Γκολ στη Ζωή» ανέρχεται στις 50.000 ευρώ.

Η υποψηφιότητα ετοιμάστηκε και κατατέθηκε στην UEFA από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και η επιλογή του «Γκολ στη Ζωή» από την UEFA, αποτελεί αναγνώριση του έργου που επιτελεί το Ίδρυμα, αλλά και σημαντική ασφαλώς επιτυχία για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου που υπέβαλε την υποψηφιότητα.

Σε σημερινή σεμνή τελετή που έγινε στα Γραφεία της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλης Μυλωνάς συγχάρηκε τον Πρόεδρο του «Γκολ στη Ζωή» Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για την επιλογή της υποψηφιότητας τους από την UEFA, τονίζοντας την αμέριστη στήριξη της ΚΟΠ προς το έργο που επιτελεί οργανισμός τους.

Παράλληλα, ο κ. Μυλωνάς παρέδωσε το σχετικό δίπλωμα της UEFA με το οποίο επιβεβαιώνεται η επιλογή του Ιδρύματος «Γκολ στη Ζωή» από το «UEFA Foundation For Children» για το 2018.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ευχαρίστησε την ΚΟΠ για τις προσπάθειες στήριξης του ιδρύματος και διαβεβαίωσε πως τα χρήματα του «UEFA Foundation For Children» θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο από τον οργανισμό, προς όφελος των παιδιών.

Το «Γκολ στη Ζωή» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2017 με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της ανθρώπινης πλευράς του ποδοσφαίρου και των ποδοσφαιριστών.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια