Θέλει παίκτη του ΑΠΟΕΛ ο Δώνης

Το νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Πραξιτέλη Βούρο, θέλει να προσθέσει στην ομάδα του ο Γιώργος Δώνης, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελλάδα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με το Νίκο Νταμπίζα καλοβλέπουν την περίπτωση του Ελλαδίτη αμυντικού της ομάδας της Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ φέτος.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Sport24:

Δεν ψάχνει μόνο βασικό επιθετικό ο Παναθηναϊκός αυτές τις μέρες. Αναζητεί και έναν στόπερ ο οποίος θα πληροί τη μεταγραφική "προϋπόθεση" - περιορισμό της ηλικίας των 23 ετών, καθώς εκτός από τους Κολοβέτσιο - Οικονόμου μόνο ο τραυματίας αυτή την περίοδο Δημήτρης Κουρμπέλης και "υπηρεσιακά" ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μπορούν να αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας.

Μια από τις περιπτώσεις Ελλήνων στόπερ που έχουν προταθεί κει εξατάζονται είναι και ο 23χρονος Πραξιτέλης Βούρος. Δεν χρειάζεται... συστάσεις ο Γιώργος Δώνης. Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού αξιοποιήθηκε πέρυσι από τον κόουτς του Παναθηναϊκού στον ΑΠΟΕΛ, με του οποίου τη φανέλα έγραψε 24 συμμετοχές στη σεζόν. Οι έξι εξ’ αυτών στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ήταν βασικός σε όλα τα ματς του ομίλου, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τότεναμ και της Ντόρτμουντ!

Ο πρωταθλητής Κύπρου δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει ως δανεικό. Ήδη στα κυπριακά media ήδη έχουν γίνει αμυδρές αναφορές στο θέμα, αλλά ως τώρα τουλάχιστον δεν έχει γίνει επίσημη επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων.

Πάντως ο Βούρος είναι εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ, δεν αγωνίστηκε ασφαλώς προχθές εναντίον της Σούντουβα (εκτός έδρας ήττα με 3-1) και παραχωρείται ως δανεικός. Ο Δώνης τον ξέρει, στην προετοιμασία δοκιμάζει διάταξη με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, το συμβόλαιό του είναι  απολύτως «εφικτό» ακόμη και για τον "μνημονιακό" Παναθηναϊκό. Συνεπώς οι προϋποθέσεις για να παίξει με την πράσινη φανέλα υπάρχουν. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα αποκτηθεί κιόλας. Είναι ένας από τους υποψήφιους.

OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥ

2018-19     ΑΠΟΕΛ      -

2017-18     ΑΠΟΕΛ      24/0

2016-17     Λεβαδειακός (β) 11/0

2016-17     Ολυμπιακός (α)  1/0

2015-16     Ολυμπιακός 7/0

2014-15     Ολυμπιακός        6/0

2013-14     Ολυμπιακός        2/0

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών