Γκέντσογλου: Εφιάλτης… διαρκείας στην Κροατία!

Μολονότι η δεύτερη χρονιά του στο Σπλιτ ήταν καλύτερη σε αριθμούς από την πρώτη, ο Σάββας Γκέντσογλου δρομολογεί -για χάρη του ΑΠΟΕΛ-την αποχώρησή του από τη Χάιντουκ, ένα χρόνο πριν την εκπνοή του συμβολαίου του (σ.σ. καλοκαίρι του 2019).

Η προοπτική της κατάκτησης τίτλων και της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ συνιστούν προφανώς μεγάλο δελέαρ, δεν ήταν όμως το μοναδικό κίνητρο του 27χρονου Ελλαδίτη που βρίσκεται από χθες στην Κύπρο για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της ένταξής του στο δυναμικό των «γαλαζοκιτρίνων».

Η περίοδος 2017/18 θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη του Γκέντσογλου, όχι όμως για την αγωνιστική παρουσία του στη Χάιντουκ, αλλά για όσα βίωσε εκτός αγωνιστικού χώρου από τους οπαδούς του συλλόγου.
 
Το πρώτο «ντου»
Το πρώτο κρούσμα έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο μετά την εντός έδρας ήττα από την ουραγό Ρούντες. Ο Γκέντσογλου και οι συμπαίκτες του Έντιν Σέχιτς και Ζβόνιμιρ Κόζουλ δέχτηκαν φραστική επίθεση από χούλιγκανς της ομάδας, οι οποίοι επιπροσθέτως έσπασαν τα αυτοκίνητά τους!

Σημειώστε πως η Χάιντουκ ενημερώθηκε για τα συμβάντα, αλλά δεν προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, στην οποία αντιθέτως κατήγγειλε την επίθεση που δέχτηκε ο Φρανκ Οχάντζα (σ.σ. μασκοφόροι πέταξαν αντικείμενα στην πολυκατοικία που διέμενε και του επιτέθηκαν με ρατσιστικές εκφράσεις)!
 
Το δεύτερο «ντου»
Πέντε μήνες αργότερα η εντός έδρας ήττα από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ εκτροχίασε ουσιαστικά τη Χάιντουκ από την κούρσα του τίτλου τροφοδοτώντας εκ νέου την οργή των οπαδών της. Ο Γκέντσογλου δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά την επομένη ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην επίθεση που δέχτηκε ο Αχμέντ Σαΐντ.

Διαβάστε πώς περιέγραψε στο Sport24.gr την τραυματική εμπειρία ο Ελλαδίτης άσος: «Μία μέρα μετά το ντέρμπι, πέντε άτομα από την ομάδα πήγαμε για φαγητό. Μεσημέρι ήταν. Καθώς επιστρέφαμε για να πάρουμε τα αυτοκίνητά μας, μάς πλησίασαν 5-6 οπαδοί και ουσιαστικά επιτέθηκαν σε έναν από εμάς, τον Σαΐντ. Μπήκαμε στη μέση για να τους ηρεμήσουμε και χτυπήθηκε και ο Ούγγρος, ο Φούτακς. Δέχτηκε μια κλωτσιά στο πρόσωπο. Αυτό ήταν όλο. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Εμένα δεν με πείραξε κανένας».
 
Τρίτωσε το κακό
Το κερασάκι στην τούρτα για τον Γκέντσογλου ήλθε στο τελευταίο παιχνίδι της περασμένης περιόδου, τον τελικό του κυπέλλου. Στο "Stadion Cibalia" του Βινκόβσκι, τον αγώνα έκρινε ένα γκολ του Μάριο Γκαβράνοβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λανθασμένο κοντρόλ του 27χρονου μέσου, πήρε την μπάλα και χρίστηκε σκόρερ χαρίζοντας στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ το 18ο κύπελλο στην ιστορία της…
 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής