«Oνειρευόμαστε ένα μακρύ οδοιπορικό - Πάμε στην Αλβανία για την πρόκριση»

Η Ανόρθωση αναχώρησε τα ξημερώματα με προορισμό την Αλβανία, όπου την Πέμπτη (19/7) θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα της με τη Λάτσι, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Δηλώσεις στο αεροδρόμιο παραχώρησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, Κυριάκος Γιάγκου. 

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Ήταν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Θα πάμε στην Αλβανία για να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας, που δεν είναι άλλη από την πρόκριση.

Έχουμε πει ότι ονειρευόμαστε ένα μακρύ οδοιπορικό. Το δεύτερο βήμα είναι να διασφαλίσουμε την πρόκριση εκεί σε μία δύσκολη έδρα, μία δύσκολη χώρα. Τους έχουμε δει και στον πρώτο αγώνα, εμείς θα καθορίσουμε με την απόδοσή μας την πρόκριση»

«Η θεωρεία στο ποδόσφαιρο απέχει από την πράξη. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ποιοτικά ομάδα. Όλοι οι παίκτες που ταξιδεύουν είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Για να ταξιδεύουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην αποστολή, σημαίνει ότι όλοι είναι στην διάθεση του προπονητή για να επιλέξει τους καταλληλότερους.

Για τον κόσμο που θα έρθει στο παιχνίδι: «Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε πόσο κόσμο θα έχουμε μαζί μας. Έχουμε στην διάθεση μας 150 εισιτήρια και δεν νομίζω να τα εξαντλήσουμε όλα. Υπολογίζω θα έχουμε περίπου 30-40 οπαδούς».

Για Λαβόρδε και ενίσχυση:  «Ο Λαβόρδε ήταν ο διακαής πόθος όλων μας από την αρχή. Ξέρουμε ότι θα οργανωθεί κάτι απόψε με τον Ρικάρντο. Αυτό που έχει σημασία είναι όσοι έρθουν να μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ανεξάρτητα προηγούμενης θητείας ή ονόματος».

Για το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος που μετέχω στο ταξίδι αυτό μετά από αρκετά χρόνια. Έχουμε κάνει λαμπρές ευρωπαϊκές πορείες στο πρόσφατο παρελθόν. Για όσους δεν γνωρίζουν από τους ποδοσφαιριστές θέλουν να το ζήσουν, για όσους από εμάς τις Ανόρθωσης το έχουμε ζήσει αντίστοιχες πορείες, ο στόχος είναι εκεί και είναι καθαρός. Κυνηγάμε πάντα το υψηλότερο ευρωπαϊκό όνειρο».

 

 

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο