Χάλασε η μεταγραφή του Ντανς στη Νέα Σαλαμίνα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος. Μίλησε για την επίσημη παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που έγινε χθες (16/7) αλλά και τους στόχους της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν. 

Όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας της Αμμοχώστου, δεν θα αποκτηθεί τελικά ο Άνταμ Νταντς αφού προέκυψε διαφορά στο οικονομικό. «Θα γίνουν υπερβάσεις αλλά εκεί που χρειάζεται η ομάδα» ήταν το χαρακτηρηστικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας. 

Αναλυτικά:

Για την εκδήλωση της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων: «Νομίζω ότι ο κόσμος που ήρθε χθες, ευχαριστήθηκε και είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους προπονητές και τους παίκτες. Ήταν κάτι που χρειαζόταν, έτσι ώστε να καταλάβουν και οι νέοι που ήρθαν στην ομάδα. Πραγματοποιήθηκε μία πολύ καλή εκδήλωση και ευχαριστούμε τους οργανωμένους για την βοήθεια και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο».

«Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει θέμα με την παρουσία του κόσμου. Εάν εξαιρέσουμε τους τελευταίους αγώνες των μπαράζ πέρσι, όπου η κρίθηκε η παραμονή στην κατηγορία, είχαμε πολύ καλή παρουσία στο γήπεδο. Ακόμα και σε καθημερινή μέρα είχαμε 2000-2500 κόσμο. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο. Ξέρουμε ότι κι αυτοί θέλουν καλά δείγματα από την ομάδα του και αυτό υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο».

Για τους στόχους: «Δεν έχουμε βάλει συγκεκριμένο στόχο. Βέβαια, δεν υπάρχει λέξη διαβάθμιση στο λεξιλόγιο. Και δεν ξεκινάμε ποτέ μία χρονιά με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Η Νέα Σαλαμίνα είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου και θα πρέπει να στοχεύει πιο ψηλά. Προσπαθούμε να χτίσουμε τη νοοτροπία του νικητή και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλύτερες πορείες στο μέλλον».

Για τον Άνταμ Νταντς: «Προέκυψε μία οικονομική διαφορά και δεν θα προχωρήσουμε στην απόκτηση αυτού του ποδοσφαιριστή. Θα γίνουν υπερβάσεις, αλλά εκεί που χρειάζεται η ομάδα. Δεν θα κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Αν προσέξατε, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που κάναμε γρήγορες και μαζεμένες μεταγραφές, τώρα η πολιτική μας είναι διαφοροποιημένη. Κάνουμε αργές και προσεγμένες κινήσεις».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Θα αποκτηθούν τουλάχιστον ακόμη τρεις πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα θα έρθει ένας κεντρικός αμυντικός και μέσος. Θα αποκτηθεί ακόμη ένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής σε θέση που επιθυμεί ο προπονητής. Με τους δανεικούς θα κινηθούμε διαφορετικά φέτος. Δεν θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα στερήσουν το μέλλον των δικών μας παικτών. Έχουν προταθεί πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και τους μελετούμε».

Για τον Μάριο Ηλία: Όπως είπα υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες που βρίσκονται στα υπόψη. Αυτό που θα πούμε αυτή την στιγμή είναι ότι τη Νέα Σαλαμίνα ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί οι ποδοσφαιριστές».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια