«Παίκτης με απίστευτες ικανότητες ο ʼλεφ»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε ο Φώτης Παπουλής ο οποίος την περσινή αγωνιστική σεζόν έπαιξε στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο ίδιος μίλησε για τον Άλεφ ντος Σάντος Σαλντάνια με τον οποίο ήταν συμπαίκτες, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι η ΑΕΚ έκανε διάνα με την απόκτηση του.

«Ήμασταν συμπαίκτες. Είναι ένας παίκτης θα εκπλήξει όλο το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας. Η συνεργασία μαζί του μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μιλάμε για ένα παιδί με απίστευτες ικανότητες. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην U23 της Βραζιλίας» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο πρώην συμπαίκτης του Βραζιλιάνου.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του πρόσθεσε: «Τα χαρακτηριστικά του είναι γνωστά και έχουν αναφερθεί τις προηγούμενες μέρες. Θα ξεχωρίσει με το ύψος του στη μεσαία γραμμή, πολύ καλός με την μπάλα, ξέρει πότε να κόψει και να μοιράσει την μπάλα. Είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του».

Στην συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του: «Είχα πει σε μία συνέντευξή του πως έχει κάποια χαρακτηριστικά με τον Γιάγια Τουρέ. Έχει κάποια χαρακτηριστικά με τον συγκεκριμένο παίκτη και να τον συγκρίνουμε με έναν τέτοιο παίκτη, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός. Νομίζω ότι χρειάζεται βελτίωση στα ανασταλτικά του, αφού είναι Βραζιλιάνος κοιτάει λίγο περισσότερα επιθετικά του».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του αναφέρθηκε στην επικείμενη συνεργασία που θα έχει με τον Αντρέ Σιμόες όπου και υποστήριξε: «Ιδανικό δίδυμο με Σιμόες. Μπορεί να πάρει το επιθετικό κομμάτι ο Άλεφ και να ταιριάξουν αρμονικά στη μεσαία γραμμή. Δεν ακούστηκε ποτέ στα αποδυτήρια, είναι οικογενειάρχης, έχει παντρευτεί αν και είναι 23 ετών και είναι δουλευταράς. Όταν τον πρωτοείδα είπα ότι είναι ένα επίπεδο παραπάνω και μακάρι να πετύχει τα όνειρά του στην ΑΕΚ και να πάρει αυτά που περιμένει. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει». 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια