Με κεφάτο Γιούστε ο Απόλλωνας κράτησε ψηλά τη σημαία της Κύπρου

Μετά από δύο χαστούκια σε κυπριακές ομάδες (βλέπε αποκλεισμούς ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης) ο Απόλλωνας κατάφερε να αποφύγει την γκέλα και να κρατήσει ψηλά τη σημαία για το κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Η ομάδα της Λεμεσού είχε σε μεγάλη ημέρα τον Έκτορ Γιούστε, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα στη νίκη επί της Στούμπρας με 2-0, αποτέλεσμα με το οποίο κάλυψε απόλυτα την ήττα 1-0 στην Λιθουανία την προηγούμενη εβδομάδα.
 
Eπόμενος αντίπαλος για τον Απόλλωνα η Ζελέζνιτσαρ. Η ομάδα της Βοσνίας προκρίθηκε με δύο νίκες (3-1, 2-0) επί της Τρανς Νάρβα.
 

Οι γαλάζιοι ήταν συγκεντρωμένοι απόλυτα στο παιχνίδι τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μάλιστα, το σκορ μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο, μιας και ο Απόλλωνας έχασε αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι γρηγορότερα.
 
Η αρχή για την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα έγινε στο 7’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζοάο Πέδρο, ο Γιούστε με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Το δεύτερο χτύπημα του Ισπανού αμυντικού ήρθε στο 63’ όταν μετά από σέντρα του Παπουλή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Γιοσβιάκι και έτσι γράφτηκε το 2-0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
 
 
Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας απείλησε και σε άλλες περιπτώσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως δεν μπόρεσε να διευρύνει το υπέρ του αποτέλεσμα. Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν στο 90+2’ όταν ο Μάρκοβιτς βρήκε το δοκάρι.
 
H TAYTOTHTA TOY ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
18’, 63’ Γιούστε
Κίτρινες: Παπουλής / Σα, Μπούχαρεμπ, Mατσαρασβίλι, Τσερκάουσκας
Συνθέσεις:
Aπόλλωνας (Σ. Αυγουστή):
Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι, Κυριάκου, Παπουλής (90’ Πίττας), Σαρδινέρο(68′ Μάρκοβιτς), Σκέμπρι(82′ Ζελάγια), Μαγκλίτσα
Στούμπρας (Μ. Μπαρέτο): Γιοσβιάκι, Μπίσι, Αλμέιδα, Ναζάρε, Βιλέλα, Ματσαρασβίλι(73′ Αλσένι), Τσερκάουσκας, Σαντάουσκας, Σα, Μάρκος(56′ Γκαλκεβίτσιους), Μπούχαρεμπ(46′ Λίου)

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ