«Είχαμε άγχος λόγω ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης…»

Στην πολύ καλή ημέρα του Έκτορ Γιούστε στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στην CytaVision μετά την πρόκριση της ομάδας της Λεμεσού επί της Στούμπρας.
 
Αναφέρθηκε, επίσης, στο άγχος που υπήρχε γνωρίζοντας ότι προηγήθηκαν οι αποκλεισμοί των ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης, καθώς και στα θέματα προγραμματισμού.

Για την πρόκριση επί της Στούμπρας: «Σίγουρα μόνο η πρόκριση μετρά τέτοια εποχή. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Μας κατέβαλε το άγχος και η πίεση και όσο δεν το σκοτώναμε και ξέροντας τι έπαθαν ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση είχαμε πρόβλημα. Θα είμαστε εντελώς διαφορετική ομάδα στη συνέχεια το ξέραμε και το είχαμε πει. Θα έχει δικαίωμα ο Σουμά, θα έχει δικαίωμα ο Περέιρα και αν μπορέσουμε θα γράψουμε και έναν ακόμα μέχρι την παραμονή του επόμενου αγώνα. Είχαμε τον Μάγκλιτσα, θα είναι πιο έτοιμος και ο Ζελάγια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, δεν ήταν ο όγκος που περιμένουμε συνήθως αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα αυξάνεται.

Αν θα έχει... δώρο για τον κόσμο μετά την πρόκριση: «Ο Απόλλωνας δεν κάνει δώρα. Ο σχεδιασμός γίνεται προσεκτικά, με βάση τις ανάγκες της ομάδας. Δεν ξοδεύουμε λεφτά που δεν έχουμε γιατί κάποια στιγμή αυτό το πληρώνεις».

Για τον επόμενο αντίπαλο: «Μόνο Ζελέζνιτσαρ. Έχουμε έξι βήματα για το μεγάλο μας στόχο και πρέπει να τα παίρνουμε ένα ένα. Αυτό κάνουμε κάθε χρόνο και έτσι θα το πάμε και τώρα. Για να παίξουμε στα επόμενα πρέπει να κερδίσουμε τη Ζελέζνιτσαρ και μόνο αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν κάναμε κάτι ιστορικό που αποκλείσαμε την Στούμπρας, αλλά το αυτονόητο».

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα