Απόλλων: Ο Μαραντόνα νέος πρόεδρος της Ντιναμό Μπρεστ! (vids)

Νέος πρόεδρος της Ντιναμό Μπρεστ Λευκορωσίας, υποψηφίας αντιπάλου του Απόλλωνα στον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ανακηρύχτηκε την περασμένη εβδομάδα ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Τον διάσημο Αργεντινό ποδοσφαιριστή που έφτασε αεροπορικώς στην πόλη υποδέχθηκαν μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου.
 

 
Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαραντόνα δήλωσε ότι «χρειαζόταν μια πρόκληση» και ότι «δεν φοβάται τα δύσκολα», ενώ ορκίστηκε να συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Λευκορωσία.
 
«Έχω πολλές αναμνήσεις από τον Φιντέλ, τον Τσάβες, το Μαδούρο, τον Ορτέγκα, τον Μενέμ, τον Αλφονσίν, τώρα θέλω μια φωτογραφία με τον Λουκασένκο».
 
Ο Μαραντόνα, αφού υπέγραψε αυτόγραφα στις μπάλες παιδιών, κατόπιν ανέβηκε σε θωρακισμένο τζιπ, από το οποίο χαιρετούσε τον κόσμο στους δρόμους.
 


Η Dynamo Brest, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στις 26 Ιουλίου στη Λευκορωσία, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Europa League, βρίσκεται στην έκτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ της Λευκορωσίας. Η καλύτερη θέση που είχε ποτέ ήταν η τρίτη το 1992.
 

Δειτε Επισης

Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»
Έβαλε στο μάτι και τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Στην Κροατία ο Ίβουσιτς, πόζαρε με το κασκόλ της Χάιντουκ-Περνά ιατρικά και υπογράφει τετραετές συμβόλαιο
Στις 17 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος-Πρώτο παιχνίδι στις 23 Αυγούστου
Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ