ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις επιθετικοί ήταν δύο, ο εξής ένας!

Τη γνωστή ρήση για τους ευαγγελιστές («Οι τέσσερις ευαγγελιστές ήταν τρεις, οι εξής δύο: ο Λουκάς») θυμίζει η κατάσταση στην επίθεση του ΑΠΟΕΛ μετά την έναντι αποζημίωσης αποδέσμευση του Μίκαελ Πότε.

Η επιστροφή του 34χρονου επιθετικού στην Αντάνασπορ γέμισε μεν το ταμείο, αφού ο άσος από το Μπενίν χάρισε όσα είχε να παίρνει κι έδωσε και ένα ποσό επιπροσθέτως, άδειασε όμως τη γραμμή κρούσης, στην οποία πλέον έχουν μείνει οι Γκιγιέρμε Ντελατόρε και Ρέζα Γκουτσανεζάντ.

Εξ αυτών, ωστόσο, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μπορεί σταθερά και… μεσοπρόθεσμα να υπολογίζει μόνο στον Βραζιλιάνο, καθώς ο Ιρανός αφ’ ενός ευρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής και αφομοίωσης (εξ ου και ο αποκλεισμός του από την αποστολή του εντός έδρας αγώνα με τη Φλόρα Ταλίν), αφ’ ετέρου δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Η επίσκεψη Ιρανού στο Ισραήλ επισύρει ποινή φυλάκισης 2-5 χρόνων και κατάσχεση διαβατηρίου για 2-5 έτη και έχει ισχύ ακόμη και για όσους έχουν αποκτήσει δεύτερη υπηκοότητα, όπως ο Γκουτσανεζάντ (σ.σ. την ολλανδική), καθώς αυτή δεν αναγνωρίζεται από το Ιράν.

Ο νεοφερμένος επιθετικός, συνεπώς, θα είναι πρακτικά «αχρηστευμένος» τουλάχιστον για το πρώτο παιχνίδι με την Μπερ Σεβά (στο Ισραήλ), εξ ου και ο ΑΠΟΕΛ αισθάνεται πλέον την πίεση του χρόνου για την άμεση έλευση ακόμη ενός επιθετικού, ο οποίος θα πρέπει να προλάβει και να δηλωθεί έγκαιρα στη λίστα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και να προσαρμοστεί άμεσα, ώστε να μπορεί να συνεισφέρει άμεσα στην προσπάθεια των «γαλαζοκιτρίνων» απέναντι στη Χάποελ.
 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα