Η ομάδα με τους περισσότερους υποστηρικτές (αποτελέσματα έρευνας)

O ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους, όπως προκύπτει από έρευνα που παρουσιάστηκε από το πανεπιστήμιο της Λευκωσίας.

Τίτλος της έρευνας ήταν «Κυπριακό ποδόσφαιρο, δεδομένα και αντιλήψεις» και μεταξύ άλλων σημειώνει ότι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν τους περισσότερους οπαδούς, αν και παρουσιάζουν πτώση την τελευταία εξαετία.

Συγκεκριμένα, το 29,6% απάντησε ότι υποστηρίζει τους εξάκις σερί πρωταθλητές αν και παρουσιάζει μία πτώση σε σχέση με τη μέτρηση του 2012. Ακολουθεί η Ομόνοια που παρουσιάζει μία σταθερότητα τα τελευταία χρόνια.


Στους πίνακες φαίνεται μια αυξητική τάση στους οπαδούς των ομάδων της Λεμεσού, Απόλλωνα και ΑΕΛ, με τους γαλάζιους να κρατούν τα ηνία της παραλιακής πόλης.


Ο ΑΠΟΕΛ υπερέχει στην Λευκωσία αφήνοντας στη δεύτερη θέση την «αιώνια» αντίπαλο Ομόνοια, ενώ τρίτη σε οπαδούς βγήκε η Ανόρθωση.


Η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε την πρωτιά σε Λάρνακα/Αμμόχωστο, όπου δεύτερη είναι η Ομόνοια και τρίτη η ΑΕΚ.

 

 

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση