Το μεγάλο ποσό που ζητά για να αποχωρήσει ο Ορ

Η αποχώρηση του Ντένις Πολιάκοφ δεν θα είναι η τελευταία στον ΑΠΟΕΛ. Οι θέσεις των ξένων/κοινοτικών είναι υπερπλήρεις και συνεπώς θα πρέπει να υπάρξουν και άλλα διαζύγια (σ.σ. συγκεκριμένα τρία) για να εναρμονίζονται οι γαλαζοκίτρινοι με τους κανονισμούς που διέπουν το κυπριακό πρωτάθλημα.

Στη λίστα με τους παίκτες που θα δουν την πόρτα της εξόδου είναι και ο Τόμι Ορ, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Η αποδέσμευση, όμως, του Αυστραλού δεν είναι εύκολη, καθώς απαιτεί να πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του για να συναινέσει στη διακοπή της συνεργασίας. Ο Ορ το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών χρόνων, δηλαδή λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Έτσι, ο Ορ θέλει να πάρει τους μισθούς του για τα επόμενα δύο χρόνια για να φύγει από τον Αρχάγγελο. Σύμφωνα με το Goal ο ετήσιος μισθός του Αυστραλού φθάνει τις 300.000, κάτι που σημαίνει ότι για να αποχωρήσει θέλει να εξασφαλίσει τις 600.000 ευρώ για τα δύο χρόνια που απομένουν για την ολοκλήρωση του συμβολαίου.

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Το παιδί θαύμα της Ρίβερ, η σύγκριση με τον Μέσι και η ρήτρα των 45 εκατομμυρίων
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ
Ανόρθωση και Πάφος διεκδικούν το κύπελλο Νέων Κ-19
Ντερμπάρα τίτλου ανάμεσα σε Πάφο και Άρη με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Θύελλα διαμαρτυριών για τον Ρουμάνο διαιτητή-Τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα για «ακατανόητες διαιτητικές αποφάσεις»
ΑΠΟΕΛ Κ16-Το ρόστερ των πρωταθλητών
Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»