Βρήκε ομάδα μέσω της χορηγού εταιρείας που εργάζεται ως οικονομολόγος ο Χόλγκερσον

Ο Σουηδός ανακοινώθηκε από την ομάδα της Σουηδίας, στην οποία θήτευσε και στο παρελθόν με μία ιδιαιτερότητα. Η μεταγραφή του έγινε κατορθωτή μέσω ενός χορηγού, εταιρείας που θα δουλεύει και ο Χόλγκερσον κάποιες ώρες της ημέρας.

Στην Χέλσινμποργκ επέστρεψε ξανά (σ.σ. είχε θητεύσει το 2009-2011 και το 2014) ο Μάρκους Χόλγκερσον, γνωστός μας από τη θητεία του στο κυπριακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Ανόρθωση τη διετία 2014-2016.

Η μεταγραφή του 33χρονου επιτεύχθηκε μέσω ενός από τους χορηγούς της ομάδας, στον οποίο ο Σουηδός θα εργάζεται ως οικονομολόγος! «Θα δουλέψει ως οικονομολόγος μαζί μας και τα ωράρια θα προσαρμοστούν με βάση τα πλάνα της Χέλσινμποργκ, γιατί πιστεύουμε στον Μάρκους, τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως συνεργάτης μας» ανάφερε ο Πίτερ Ρεχνσστορμ, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Kundpartner Syd».

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κρίστερ Αζέλιους, τόνισε ότι η ενσωμάτωση του πρώην παίκτη της Ανόρθωσης θα γίνει με τον ίδιο τρόπο όπως και με τη μεταγραφή του Ουάντερσον, που όμως χρηματοδοτείται από άλλη εταιρεία. Η σύμβαση είναι για δύο χρόνια (2018, 2019) με προοπτική ανανέωσης για άλλο ένα χρόνο.

Για τον παίκτη μίλησε και ο προπονητής, Περ-Ολά Λιούνγκ, ο οποίος σημείωσε: «Ο Μάρκους έχει μεγάλη εμπειρία και του αρέσει να καθοδηγεί τους νεαρούς παίκτες, αλλά και να βοηθάει την ομάδα για το καλύτερο. Είναι προφανές εδώ γιατί είναι ακόμα ένας παίκτης πολύ υψηλής ποιότητας. Έχει, επίσης, έναν καλό χαρακτήρα και είναι ένας αθλητής που καταλαβαίνει τη σημασία της σωματικής αλλά και της ψυχικής προετοιμασίας».

Από την πλευρά του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Χέλσινμποργκ, τον Ρόι και τον Πίτερ, που μου έκαναν εφικτή την επιστροφή. Ανυπομονώ να επιστρέψω στo «Ολυμπία» (έδρα της Χέλσινμποργκ) και να νιώσω την υπέροχη ατμόσφαιρα».

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ