«Ο ΑΠΟΕΛ στο Ισραήλ δεν έπαιξε άμυνα»

Για την προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ εν όψει του δεύτερου αγώνα με τη Χάποελ μπερ Σεβά στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Στο ραδιοφωνικό αέρα του Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ τοποθετήθηκε για…
 
…την επικείμενη αναμέτρηση: «Έχουμε μια ευκαιρία κόντρα στην Μπερ Σεβά, να περάσουμε και να βρεθούμε ένα βήμα πριν τους ομίλους. Το 2-2, του πρώτου αγώνα, μας δίνει προβάδισμα, όμως εμείς δεν έχουμε κερδίσει και κάτι. Το ένα γκολ σε τέτοια παιχνίδια αλλάζει τα δεδομένα. Το ανέφερε και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, πως όταν μια ομάδα παίζει για την ισοπαλία δεν τα καταφέρνει και εμείς δεν πρέπει να πάμε για την ισοπαλία. Άλλωστε είναι στο DNA μας να παλέψουμε για τη νίκη».
 
…το τακτικό κομμάτι στο πρώτο παιχνίδι και την προετοιμασία: «Αν τακτικά, έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, είναι διαφορετικό. Ο ΑΠΟΕΛ στο Ισραήλ δεν έπαιξε άμυνα, αλλά έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα που έχουμε. Συνεχίζονται οι προπονήσεις, και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το παιχνίδι της Πέμπτης».
 
…τον Νσούε: «Υπήρξε καταπόνηση, ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Δεν προέκυψε θέμα τραυματισμού, προπονείται κανονικά και είναι στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ».
 
…τον Καρλάο: «Επιστρέφει σήμερα ο Καρλάο. Θα προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη και θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας».
 
…την παρουσία του κόσμου και τα μέτρα ασφαλείας: «Δεν περιμένουμε 16-17 χιλιάδες κόσμο. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Η κάρτα φιλάθλου είναι υποχρεωτική από τις 25 Αυγούστου. Έχουμε εκδόσει μια ανακοίνωση που έχει να κάνει με τα μέτρα ασφαλείας. Ο κόσμος πρέπει να έρθει νωρίς το γήπεδο. Τα ταμεία θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν. Θα υπάρχει έλεγχος ανίχνευσης μετάλλων. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα ήταν καλύτερο να μην παρκάρει στο χώρο στάθμευσης του Nuevo Campo. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας. Υπολογίζουμε περίπου 12-13 χιλιάδες κόσμος».
 
…την έδρα που θα παίξει σημαντικό ρόλο: «Ήταν πολύ καυτή έδρα στο Ισραήλ. Θέλουμε όμως και οι οπαδοί μας να τους δείξουν ότι έχουμε και εμείς καυτή έδρα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα να γίνει ο 12ος παίκτης και το απέδειξε πάρα πολλές φορές».
 
…τον πιθανό αντικαταστάτη του Ντελατόρε στην κορυφή της επίθεσης: «Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Το σκεφτόμασταν από τη στιγμή που δέχθηκε την αποβολή ο Ντελατόρε, ρωτήθηκε και προπονητής. Με βάση τη λογική θα επιλεχθεί ο Ντε Βινσέντι».
 
…τη σειρά των αγώνων στα πλέι οφ: «Έχει αποφασιστεί ήδη από την UEFA. Σε περίπτωση που περάσουμε και εμείς και ο Απόλλωνας, θα υπάρξουν αλλαγές. Το πρόγραμμα μας θα μείνει ως έχει, θα αγωνιστούμε κανονικά εντός το πρώτο και εκτός το δεύτερο. Το πρόγραμμα του Απόλλωνα θα αλλάξει και θα παίξει εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι».
 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής