Μαρία Ιωάννου: «Πιστέψαμε από την αρχή στην πρόκριση»

Η μεγάλη προσπάθεια της Barcelona FA έφερε τελικά την πολυπόθητη πρόκριση στη φάση των «32» του UEFA Women's Champions League.

Οι ποδοσφαιρίστριες της πρωταθλήτριας μας στην αποστολή της Σλοβενίας έδωσαν το μάξιμουμ και η επιβράβευση με την πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ήταν ότι το καλύτερο στο φινάλε της Δευτέρας.

Σε τρεις αγώνες η Barcelona FA πανηγύρισε ισάριθμες νίκες και με απολογισμό εννέα βαθμούς έκοψε πρώτη το νήμα στο δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης.

«Κάποιες φορές τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν τα συναισθήματα. Είμαστε όλες πολύ χαρούμενες που καταφέραμε να περάσουμε στους «32» και να γράψουμε ιστορία. Όταν άρχιζε αυτή η προσπάθεια, πιστέψαμε στις δυνατότητες μας, το πίστεψαν οι προπονητές μας και οι άνθρωποι που περιβάλλουν την ομάδα, πιστέψαμε όλοι μαζί στην υπέρβαση και καταφέραμε κάτι που φάνταζε απομακρυσμένο» τονίζει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ η αρχηγός της Barcelona FA Μαρία Ιωάννου και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Παλέψαμε με το πάθος, δώσαμε πολλές δυνάμεις από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στην πορεία της πρόκρισης και μέσα από την ομαδική προσπάθεια, καταφέραμε να πετύχουμε μια ιστορική επιτυχία σε αυτή την πρώτη μας συμμετοχή. Ευχαριστούμε όσους είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν, το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση τους φίλους της ομάδας.

Χαρήκαμε την επιτυχία, όμως επιστρέφοντας στην Κύπρο μας περιμένει το ίδιο σκληρή δουλειά. Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο για τις πιο δύσκολες υποχρεώσεις που μας περιμένουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Μαθαίνει αντίπαλο

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Παρασκευή 17 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των «32» της διοργάνωσης του UEFA Women's Champions League.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της UEFA ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 12-13 Σεπτεμβρίου και ο επαναληπτικός αγώνας στις 26-27 Σεπτεμβρίου.

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»