«Ο περίγελος της Αυστρίας για τα επόμενα 20 χρόνια»!

Μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης ο αποκλεισμός από την ισλανδική Μπρέινταμπλικ (0-0 εκτός, 0-1 εντός) στο β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αποτελούσε το ναδίρ στην ευρωπαϊκή ιστορία της Στουρμ Γκρατς.

Μετά την εφιαλτική επίσκεψη στην «ΑΕΚ Αρένα» και τη συντριβή (0-5) που έφερε τον αποκλεισμό από τους Λαρνακείς με συνολικό σκορ 7-0 ο αυστριακός σύλλογος πρόσθεσε μια ακόμη πιο μελανή σελίδα στην παρουσία του στις διοργανώσεις της UEFA.

Τα σχόλια των οπαδών της ομάδας του Χάικο Φόγκελ είναι ενδεικτικά, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που δεν το πήραν τόσο… κατάκαρδα, καθώς και ορισμένοι που μάλλον άλλα βλέπουν και άλλα καταλαβαίνουν. Η OMADA συνέλεξε και παραθέτει τις κορυφαίες ατάκες τους:
 
MrColl: «Είναι ήδη πραγματικά ντροπιαστικό, αλλά αν σκεφτεί κάποιος, αυτή ήταν η τέταρτη του κυπριακού πρωταθλήματος, απέναντι στην οποία χάσαμε με συνολικό σκορ 7-0. Ακόμη και όταν παίζεις απέναντι σε μια κορυφαία γερμανική ομάδα, δεν πρέπει να είναι 7-0. Αλλά αυτή ήταν κάποια ομάδα από την Κύπρου, όπου ακόμη δεν έχει αρχίσει καν το πρωτάθλημα. Για μένα είναι πιο ντροπιαστικό κι απ’ τον αποκλεισμό από την Μπρέινταμπλικ»
 
SchwarzerRabe: «Ουδείς απαιτεί το πρωτάθλημα! Αλλά τις δεκαετίες του 80 και του 90 ουδέποτε είχαμε χάσει με τέτοια σκορ! Και εκείνες οι ομάδες απαρτίζονταν στο μεγαλύτερο μέρος τους από γηγενείς ποδοσφαιριστές!»
 
tool_king: «Είτε αποκλείεσαι με 1-0 είτε με 7-0 μεσοπρόθεσμα δεν είχε ουδεμία σημασία. Ότι απέναντι στην ΑΕΚ δεν ήταν μονόδρομος ο αποκλεισμός, είναι σαφές, αλλά το αποτέλεσμα μετρά μόνο προσωρινά. Είσαι εκτός. Όπως ακριβώς θα ήσουν και αν ήταν απλώς 1-0»
 
OidaFoda: «Αυτό είναι εξαιρετικά ντροπιαστικό για το σύλλογο, για το πρωτάθλημα και για το αυστριακό ποδόσφαιρο»
 
Balotelli45: «Ουδέποτε υπήρξα πιο απογοητευμένος από απόψε, τόσο ντροπιαστικός δεν ήταν ο αποκλεισμός ούτε καν από την Μπρέινταμπλικ. Ο περίγελος της Αυστρίας, θα το ακούμε ακόμη και μετά από 20 χρόνια. Θα μπορούσα να κλάψω, η χειρότερη μέρα μου από τότε που είμαι οπαδός της Στουρμ, δηλαδή εδώ και 25 χρόνια»
 
Ook_PS: «Θα ήθελα ξανά να υπογραμμίσω πόσο παρέπαιε η ΑΕΚ κάθε φορά που βάζαμε έστω και ελάχιστη πίεση. Είναι μια ομάδα λίγο καλύτερη από ένα σύνολο θερινών ποδοσφαιριστών με μερικούς καλούς τεχνίτες, αλλά επί της ουσίας όχι ένα εμπόδιο που θα έπρεπε να δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα. Η περυσινή μας ομάδα θα την είχε ξεσκίσει».
 

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»