Ομόνοια: Ξέρει και από ανατροπές!

Ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της έδειξε η Ομόνοια στο φιλικό 2-1 επί του Ερμή στο ΓΣΖ.
 
Μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την πρώτη τελική του αντιπάλου στην εστία του (3’ Ντεβεσά), σε μια φάση που ούτε η άμυνα ούτε ο Μεχίας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, το «τριφύλλι» διατήρησε την ψυχραιμία του και με εντεινόμενη πίεση διαρκείας έφτασε στην ανατροπή πριν την ανάπαυλα.
 
Ντάρμπισαϊαρ (3’) και Ζαΐλσον (11’) είχαν πιστωθεί καλές ευκαιρίες πριν το 1-1, το οποίο ήλθε με κεφαλιά του Πρτσε που πήρε την επαναφορά έπειτα από τελικό του Ενρίκες στο δοκάρι (15’). Ο Μεξικανός είχε ακόμη μια καλή στιγμή (21’), προτού ο Μόντες με ατομική προσπάθεια δώσει προβάδισμα στην ομάδα του (24’).
 
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τρεις σωτήριες επεμβάσεις του Μεχίας σε σουτ των Πουτζουρή (37’), Κεϊτά και Ντεβεσά (στην ίδια φάση στο 45’) και το δεύτερο ξεκίνησε με ακόμη μία σε προσπάθεια του Κατσιατή (54’)!
 
Η Ομόνοια είχε δοκάρι στο 64’ σε σουτ του Γκόμεθ που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και ως το τέλος του αγώνα απείλησε με τους Ντάρμπισαϊαρ (74’) και Ζίβετς (79’).
 
ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Ψάλτης (46΄ Εμπαλό), Ταραλίδης (46΄ Κουατσίκα), Μαλόφ, Βολκόφ, Πουτζουρής (46΄ Μαρτίνιουκ), Ρίβας, Φυλακτού, Κατσιατής, Κιπιάνι (57΄ Μαρσέλο), Κεϊτά.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Βύντρα (46΄Γκαφούρ), Πρτσε (72΄ Κούσουλος), Τζαϊλσον, Λόπεζ (46΄Μανρίκε), Σοάρες, Ενρίκεζ (46΄Γκόμεθ), Μόντες (65΄ Αντόνια), Ραμίρεζ (46΄Εντρένα), Χριστοφή (46΄Ζίβετς), Νταρμπισάιαρ (76΄ Γκρίνιτς)
 

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ