Θύρα 9 για μεταγραφή Ανδρέου στον ΑΠΟΕΛ: «Μας πούλησες και αυτό είναι...»

Για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Ανδρέου στο φούτσαλ από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ, αναφέρεται με καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 9. 

Αναλυτικά

"Το προδότης θα το κουβαλάς για μια ζωή όπως το κουβαλούν άλλοι τόσα χρόνια. Ποτέ δεν θα φύγει από πάνω σου επειδή είχες το θράσος να πουλάς και οπαδιλίκι. Μας πούλησες σε μια εποχή που όλα γύρω μας πουλιούνται και αυτό είναι ασυγχώρητο. Μας πούλησες εμάς που μείναμε πιστοί οπαδοί της μίας και μοναδικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ λες και ήθελες να δείξεις ότι όλα πουλιούνται και αγοράζονται.

ΕΜΑΣ πούλησε ο Κώτσιος που μείναμε οπαδοί του Α.Σ.Ο.Λ, οι υπόλοιποι βγάλτε τον σκασμό. Όσοι πουλήσατε την ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ για καλύτερους οικονομικούς όρους, τι διαφορετικό κάνατε από τον προδότη;;; Το ίδιο προδότες με τον Κώτσιο είσαστε όσοι υποστηρίξατε με σθένος το ξεπούλημα για αυτό κλείστε το στόμα σας. Μην πεταχτείτε να μας πείτε πάλι ότι τα βάζουμε με τον κόσμο. Τα βάζουμε με αυτούς που έφεραν και προώθησαν το ξεπούλημα και βγήκαν τώρα να κάνουν τους σοκαρισμένους.

Όσοι βάλατε τον κόσμο να γίνει πελάτης μιας Ομόνοιας ΛΤΔ μην γυρεύετε ρομαντισμούς και αφοσίωση από άλλους. Όσοι ειρωνικά μας λέγατε «ρομαντικούς» τι θέλετε και ζητάτε τα ρέστα σήμερα για μια επαγγελματική επιλογή;;; EMEIΣ θα ζητήσουμε τα ρέστα που δεν αλλάζουμε θέσεις ανάλογα με το συμφέρον μας, ΕΜΕΙΣ θα ζητήσουμε τα ρέστα που βροντοφωνάζουμε ότι υπάρχουν πράγματα πάνω από το χρήμα. ΕΜΕΙΣ θα του πούμε ξεκάθαρα ότι είτε ολοκληρωθεί η μεταγραφή είτε όχι είναι ανεπιθύμητος στην ομάδα μας.

Ξέφτισαν τα ιδανικά, χάθηκαν οι αρχές και οι αξίες, λογικό να γεμίσουμε προδότες...

Ελπίζουμε το Σωματείο που έχει ήδη γίνει κομπάρσος μιας εταιρείας, τουλάχιστον στα τμήματα που ακόμη του ανήκουν να κρατήσει μια αξιοπρεπή στάση. Εμείς εκεί όπου μας επιτρέπεται θα στηρίξουμε με την φωνή και την παρουσία μας τα τμήματα του Α.Σ.Ο.Λ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9".

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό