Οι 80.000 ευρώ του ΑΠΟΕΛ για Μακρή και το θέμα για οψιόν αγοράς

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ ανακοίνωσαν, σχεδόν ταυτόχρονα, το δανεισμό του Ανδρέα Μακρή από την ομάδα της Λευκωσίας σε αυτή της Λεμεσού.

Η ΑΕΛ θα είναι η τέταρτη κυπριακή ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί (επαγγελματικά) ο 23χρονος ποδοσφαιριστής. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θέλησε να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο, όμως από τη στιγμή που ήταν εκτός πλάνων του Μπρούνο Μπαλταζάρ έπρεπε να βρει ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής στη νέα σεζόν.

Πριν από την ΑΕΛ, για τον Ανδρέα Μακρή είχαν ενδιαφερθεί η Πάφος F.C., η Ένωση και ο ΠΑΣ Γιάννινα – είχε γραφτεί επίσης για ενδιαφέρον από Λεβαδειακό και Λαμία. Η Πάφος F.C. είναι από τη γενέτειρα του Μακρή, ενώ στην Ένωση είχε ένα έξτρα λόγο να θέλει να πάει λόγω της παρουσίας του Αντρέ Πάους, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε καλή σεζόν φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Τόσο οι δύο κυπριακές ομάδες, όσο και η ελληνική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή δεν πλησίασαν στο ποσό που απαιτούσε ο ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι ζητούσαν από την ομάδα που θα έντασσε στο δυναμικό της τον Ανδρέα Μακρή να δώσει ένα ποσό κοντά στις 80.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί μέρος του συμβολαίου του που είναι γύρω στις 140.000.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνει ο paparazzo καμία από τις προαναφερθείσες ομάδες δεν πλησίασε σε αυτά που απαιτούσε ο ΑΠΟΕΛ για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, καθώς καμία από τις προτάσεις δεν ξεπέρασε τις 40-50 χιλιάδες ευρώ.

Τελικά ο παίκτης καταλήγει στην ΑΕΛ (για την ώρα δεν έγιναν γνωστές οι πλήρεις λεπτομέρειες της οικονομικής συμφωνίας), όμως δεν φαίνεται να ισχύουν οι πληροφορίες για οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή στην πλευρά της ομάδας της Λεμεσού.

Ακόμη και ο αν ΑΠΟΕΛ συναινούσε σε κάτι τέτοιο, δύσκολα θα έκανε το ίδιο και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, μιας και από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος από της ομάδας της Λευκωσίας, θα θέλει να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του άνευ δεσμεύσεων. Ακόμη και αν έχει μπει οψιόν αγοράς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να συνεχίσει πέραν του ενός χρόνου στην ΑΕΛ. Αυτό θα φανεί από την παρουσία του στην τρέχουσα σεζόν.

Δειτε Επισης

Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου