Πένθος στη Σαλαμίνα για Μιχάλη Πουμπουρή

Με ανακοίνωσή της η Νέα Σαλαμίνα εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό του Μιχάλη Πουμπουρή ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 99 χρόνων.
 
H ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικίους του Μιχάλη Πουμπουρή, που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 99 χρόνων.

Ο Μιχάλης Πουμπουρής καταγόταν από το Μαραθόβουνο και υπηρέτησε Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου από το 1955 μέχρι το 1988. 

Ο Μιχάλης Πουμπουρής ήταν πάντα δίπλα στο Σωματείο μας και το στήριζε με όλες του τις δυνάμεις, ιδιαίτερα στα πρώτα δύσκολα χρόνια της προσφυγιάς.

Πριν από τρία χρόνια τιμήθηκε από το σωματείο μας για την προσφορά του και στη διάρκεια της συνάντησης εξιστόρησε πολλά από τα πρώτα χρόνια της προσφυγιάς.

«Μετά τον χαλασμό του 1974, κουβαλήσαμε από την Αμμόχωστο κάθε τι το θετικό, δημιουργικό και μαχητικό δημιουργήσαμε εκεί…. Είμαστε αγαπητοί φίλοι στο πλευρό σας, και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες.

Χαιρετίζουμε τους νέους που ηγούνται της Σαλαμίνας, τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες της. Ευχή μας είναι όπως η Νέα Σαλαμίνα επανέλθει στη σταθερότητα και την ισορροπημένη εκτίμηση των ικανοτήτων και των δυνάμεων της… Να είστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχετε…».

Τα λόγια του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, έχοντας πάντα τον Μιχάλη Πουμπουρή σαν παράδειγμα Ανθρώπου!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..

Λεπτομέριες για την κηδεία του Μιχάλη Πουμπουρή, όπου θα παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, θα ανακοινωθούν αργότερα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»
 

Δειτε Επισης

Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς