Λέβι: «Ίσως να μην ήμασταν έτοιμοι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη»

Δηλώσεις σε Μέσο του Ισραήλ, παραχώρησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι.
 
Ο τεχνικός της «Κυρίας» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αποκλεισμό από τη Λάτσι, ενώ μίλησε για τους στόχους της ομάδας του για φέτος. Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται επίσης δηλώσεις του προέδρου της Ανόρθωσης, Ανδρέα Παντελή.
 
Οι δηλώσεις του:

Για τον αποκλεισμό από την Λάτσι: «Ανέλαβα την ομάδα πριν δυόμισι χρόνια όταν η ομάδα ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση και μετά ήρθε ο πρόεδρος, με τον οποίο καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο πρώτο γκρουπ στο τέλος. Δημιουργήσαμε μία ομάδα που κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση και να προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά από πέντε χρόνια. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την Ευρώπη όμως μερικές φορές υπάρχουν και οι αποτυχίες».

Εάν η ήττα στην Αλβανία ήταν ντροπιαστική: «Ξέρετε, είχαμε 75% κατοχή της μπάλας και δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε το παιχνίδι και δυστυχώς αποκλειστήκαμε, όμως πιθανώς να μην ήμασταν αρκετά έτοιμοι για να αγωνιστούμε στην Ευρώπη».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Πέρσι θέλαμε να βγούμε στην Ευρώπη και στο τέλος ήρθαμε τρίτοι και τα καταφέραμε. Κάναμε αρκετά καλή χρονιά με πολύ καλά αποτελέσματα. Αν πάρουμε κάτι περισσότερο από πέρσι θα είναι εξαιρετικό. Μπορούμε να πετύχουμε αρκετά πράματα φέτος».
 
Αν υπήρχαν προτάσεις για επιστροφή του στο Ισραήλ: «Ναι, υπήρχαν προτάσεις αλλά από τη στιγμή που υπέγραψα στην Κύπρο, δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο».
 
Για το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Εθνική της χώρας του: «Όλοι οι προπονητές το θέλουν κάποτε για τη χώρα τους, πιστεύω πως αυτή η μέρα θα έρθει και για εμένα».
 
Στο πλαίσιο της συνέντευξης του τεχνικού της Ανόρθωσης, προέβη σε σχετική δήλωση και ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Παντελή: «Μόλις μου μίλησαν από την Ομοσπονδία του Ισραήλ για τον Ρόνι Λέβι, τους είπα ότι τους έλειψε ο χρόνος. Είχαμε συμφωνήσει με το Ρόνι Λέβι, και αν είχαμε πρόταση από την Εθνική Ισραήλ θα συζητούσαμε με θετικό ύφος για να την αποδεχθούμε. Η Ομοσπονδία όμως μας προσέγγισε μετά την προθεσμία που θέσαμε. Έχουμε ένα σπουδαίο προπονητή που υπέγραψε για δύο χρόνια και μετά από δύο χρόνια θα δούμε τι έγινε μέχρι εκείνη τη στιγμή».

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές