«Δεν θέλω να μπω σε αυτό το τριπάκι…» - Τι είπε για τον αγώνα με Ομόνοια

Απογοητευμένος για την ήττα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στη Ζυρίχη, παρουσιάστηκε ο επιθετικός της ομάδας, Απόστολος Γιάννου, σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Ελβετούς.
 
Εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Δευτέρας (24/9) με την Ομόνοια στο ΑΕΚ Αρένα.
 
Για τον αγώνα με τη Ζυρίχη: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη διοργάνωση και δεν μας βγήκε το παιχνίδι, αλλά συνεχίζουμε», ήταν το αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι.
 
Για τη συνέχεια του θεσμού: «Θέλαμε να ξεκινήσουμε θετικά σήμερα αλλά δεν έγινε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένα ματς ήταν όμως και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Θα δούμε πως παίξαμε σε αυτό το παιχνίδι να δούμε τι έφταιξε και θα συνεχίσουμε».
 
Αν τους επηρέασε που αγωνίστηκαν στο ΓΣΠ αντί στο ΑΕΚ Αρένα: «Δεν θέλω να μπω σε αυτό το τριπάκι και να πω ότι επηρεάζει, αλλά ίσως αν παίζαμε στο γήπεδό μας που ξέρουμε πιο καλά το χώρο να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Δεν θα πω ότι έφταιξε αυτό, σίγουρα θέλαμε να παίξουμε στην έδρα μας αλλά όπως είπα και πριν δεν θα ρίξω ευθύνες πάνω σε αυτό, παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα που ήταν αρκετά καλά διαβασμένη και συνεχίζουμε έτσι».
 
Ένα μήνυμα για τον κόσμο: «Τον ευχαριστούμε που ήρθε σήμερα, τον θέλουμε να είναι δίπλα μας γιατί είναι σίγουρα ο 12ος παίκτης μας».
 
Για το ντέρμπι με την Ομόνοια άσχετα αν θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας: «Το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη, κάναμε ένα στραβοπάτημα στην αρχή την ισοπαλία με τη Σαλαμίνα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να έχουμε αυτή τη φιλοσοφία. Πάμε να πάρουμε τη νίκη στα πόδια μας και να ξεκινήσουμε ένα καλό σερί».
 
Αν μπορούν να επηρεάσουν τη ψυχολογία τα δύο κακά αποτελέσματα της ομάδας: «Αυτή είναι η δουλειά μας δεν γίνεται να κερδίζεις όλα τα ματς, πρέπει ξεχάσουμε την ήττα, πάει πέρασε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο που είναι η Ομόνοια. Δεν πιστεύω να επηρεάσει αρνητικά την ομάδα, θετική σκέψη θέλει πάντα. Κυνηγάμε πάντα τους τρεις βαθμούς που στην έδρα μας είναι το μόνο αποτέλεσμα».
 
Αν υπάρχει πίεση για να νικήσει η ομάδα στο ντέρμπι: «Την πίεση τη βάζουμε μόνοι μας, όπως και σήμερα πιστεύαμε για τη νίκη, το ίδιο και στο πρωτάθλημα με οποιαδήποτε ομάδα παίζουμε.  Έχουμε δείξει ότι στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί φέτος και η πίεση είναι μόνο θετική γιατί την βάζουμε μόνοι μας στον εαυτό μας και πιστεύω θα έχουμε και το αποτέλεσμα».
 
 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ