«Το σημαντικότερο είναι ότι δώσαμε μια υπόσχεση»

Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό την περασμένη περίοδο ο Κωνσταντίνος Παναγή επιχειρεί αυτή τη σεζόν την ολική επαναφορά του, τόσο στην Ομόνοια όσο και στην εθνική ομάδα. Ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε στο γραφείο Τύπου των «πρασίνων» για…
 
…τη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα (σ.σ. απέναντι στη Σλοβενία): «Ένιωσα πολύ χαρούμενος και πολύ δυνατός, περήφανος που επανήλθα στην 11άδα της εθνικής μετά από ένα χρόνο, αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η νίκη, σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι καταφέραμε να ανατρέψαμε το σκορ»
 
…το αν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του: «Νιώθω πολύ καλά, πολύ δυνατός, έτοιμος να βοηθήσω εθνική και Ομόνοια, μέσα από τις προπονήσεις με τον Δημήτρη Λεωνή δουλεύουμε σκληρά και είμαι σε πάρα πολύ κατάσταση, να βοηθήσω όποτε χρειαστεί»
 
…την πολύ καλή τριάδα τερματοφυλάκων στην Ομόνοια: «Πολύ σημαντικό για όλους μας, εφέτος πολύ καλός και μεγάλος ανταγωνισμός, βοηθά όλους -ακόμη και τον τρίτο που δεν παίζει- να βελτιωθεί. Μαθαίνουμε όλοι από τους άλλους, κάνουμε πολύ καλή δουλειά που νομίζω φαίνεται στο γήπεδο»
 
…τη μέχρι στιγμή παρουσία της Ομόνοιας: «Ξεκινήσαμε δυνατά από την αρχή, πετύχαμε δύο πολύ σημαντικές νίκες, έρχονται δύσκολα, σημαντικά ότι έχουμε καλή ψυχολογία, δουλεύουμε σωστά και πάμε σε κάθε παιχνίδι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
 
…τον κόσμο: «Είναι συνεχώς δίπλα μας, τον ευχαριστούμε, θέλουμε τη στήριξή του, μας δείχνουν την αγάπη τους σε κάθε παιχνίδι. Θα είναι δύσκολη χρονιά, θα έλθουν και δύσκολα αποτελέσματα και μεγάλες νίκες, ίσως έλθουν και απογοητεύσεις, θέλουμε τον κόσμο δίπλα, να μας στηρίζει μέχρι τέλους. Το σημαντικότερο είναι ότι οι παίκτες δώσαμε μια υπόσχεση να δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι, στο ποδόσφαιρο ωστόσο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα»
 

Δειτε Επισης

Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος