Κάλεσαν για ντόπινγκ κοντρόλ τον παίκτη που πήδηξε στην καταπακτή του ΓΣΠ

Ανάμεσα στους παίκτες που κλήθηκαν από την UEFA για ντόπινγκ κοντρόλ μετά τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ζυρίχη ο Μπέντζαμιν Κολόλι, ο οποίος μετά την επίτευξη του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης πήδηξε στην καταπακτή μπροστά στη βόρεια κερκίδα.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, που σημείωσε: «Δεν μίλησα μαζί του, όμως μετά πληροφορήθηκα ότι μετά κληρώθηκε να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ, αλλά δεν πρόλαβα να του μιλήσω».
 
Αναφερόμενος στο περιστατικό είπε: «Βλέπεις ένα παίκτη και πάει να σκοράρει. Πιστεύω ότι εκείνη τη στιγμή δεν έχει συνειδητοποίησε το βάθος. Ευτυχώς ήταν η τέλεια προσγείωση, τον ανέβασαν οι συμπαίκτες του και συνέχισε κανονικά».

Σε ερώτηση αν, σε τυχόν τραυματισμό του παίκτη, θα είχε πρόβλημα το στάδιο της πρωτεύουσας απάντησε: «Δύσκολα μπορεί να αποδειχθεί ευθύνη του σταδίου. Είναι κάτι που φαίνεται. Πέρασε και εμπόδιο με πινακίδες. Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε γιατί είναι επικίνδυνο, είτε το ξέρει, είτε όχι. Θα το αναλύσουμε, να δούμε πώς μπορεί να γίνει πιο ασφαλές. Θα το δούμε σοβαρά. Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος για να προστατεύσουμε το χώρο εκείνο».

Όσον αφορά στην αντίδρασή του στη στιγμή του συμβάντος σημείωσε: «Είπα α Παναγία μου εκείνη τη στιγμή. Συγνώμη μιλούμε για τρία μέτρα βάθος σε εκείνο το σημείο».
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα