ΑΕΛ: Με διπλό γυρνά επτά χρόνια πίσω!

Το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι της στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος Cyta 2018/19 δίνει απόψε η ΑΕΛ, η οποία φιλοξενείται από την Πάφο (20:00, CytavisionSports1). Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ έχει εννέα βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές και με νίκη στο «Στέλιος Κυριακίδης» εξασφαλίζει τη μοναξιά της κορυφής για άλλη μια εβδομάδα, ανεξαρτήτως των υπολοίπων αποτελεσμάτων του τριημέρου.

Με τρεις νίκες στις πρώτες τρεις στροφές του πρωταθλήματος ο σύλλογος της Λεμεσού είχε εκκινήσει και την περίοδο 2013/14, ωστόσο την τέταρτη αγωνιστική η τότε ομάδα του Λίτο Βιντιγκάλ είχε μείνει στο εκτός έδρας 0-0 με την Ομόνοια.

Σε περίπτωση νίκης απόψε η ΑΕΛ θα γυρίσει επτά χρόνια πίσω, καθώς η τελευταία φορά που μέτρησε 4Χ4 στο ξεκίνημα μιας περιόδου ήταν το 2011/12 υπό τον Πάμπο Χριστοδούλου. Σ’ εκείνη τη σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου, οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν μετρήσει συνολικά πέντε νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, προτού υποχρεωθούν σε λευκή ισοπαλία στο «Τσίρειο» από την Ανόρθωση.

Αν η ομάδα του Κέρκεζ καταβάλλει απόψε την Πάφο, θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει εκείνο το νικηφόρο σερί στον εντός έδρας αγώνα με την Αλκή (σ.σ. θα διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου, καθώς το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου είναι καπαρωμένο από τον αγώνα για το σούπερ καπ).

Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής για τον αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» έχουν μείνει οι Βοζίνια, Αντάμοβιτς και Φιντέλις, ενώ για πρώτη φορά στη σεζόν τίθεται στη διάθεση του προπονητή του ο Ντόσα Τζούνιορ.

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη