ʼσφαιρη και προβληματική σκόνταψε και στο «Αμμόχωστος» η Ανόρθωση

Χωρίς νίκη παραμένει για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Ανόρθωση, η οποία εξήλθε ισόπαλη 0-0 με την Αλκή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Η «Κυρία» αν και ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας με το μέρος της, δεν κατάφερε ποτέ να νικήσει τον Πάρντο και να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
 
Η ομάδα της Ορόκλινης δε, παίρνει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, αφού στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες.
 
Δυναμικά, όπως αναμενόταν, μπήκε στο παιχνίδι η Ανόρθωση, που δημιούργησε την πρώτη της καλή ευκαιρίας μόλις στο 2’ με τον Σίλντενφελντ εντός περιοχής να κάνει την κεφαλιά και τον Μπελαμεϊρί να απομακρύνει στη γραμμή.
Τον δικό της ρυθμό επέβαλε στη συνέχεια η «Κυρία», με τους φιλοξενούμενους να μην δείχνουν σημάδια αντίδρασης.
Κοντά στο γκολ έφθασε στο 23’ η Ανόρθωση, με τον Ράγιος να κάνει τη σέντρα και τον Μικελτάντζε να κάνει την κεφαλιά από κοντά και τον Πάρντο να αποκρούει εντυπωσιακά.
Όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι και την κατοχή της μπάλας με το μέρος τους, με την ομάδα της Ορόκλινης να αμύνεται προσπαθώντας να απειλήσει με αντεπιθέσεις.
 
Αν και προσπάθησε μέχρι τα τελευταία λεπτά η Ανόρθωση να πετύχει το νικητήριο γκολ, η Αλκή άντεξε στην πίεση και διατήρησε την εστία της ανέπαφη για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι 0-0.
 
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:
Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Καντάτσια, Ιβάν Κάρλος (22' Μαλόν), Μπελαμεϊρί, Χαρή, Σπόλιαριτς (57'Ακόστα), Τραϊτσέφσκι, Κυπριανού, Φλόρες, Ηλία.
Ανόρθωση: Βάργκιτς, Κοφί, Σίντενφελντ, Ράγιος, Ντουκλάο, Μπεσάτ, Μικελντάζε, Ντούρις (64΄Λαβόρδε), Βίκτορ, Πράνιτς, Ιγκιεμπόρ (64'Σισέ)

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής