«Χάσαμε ένα παίκτη που τα έβαλε με δύο πύργους – Ματωμένος βαθμός που μας αδικεί»

Αίσθημα ότι η ομάδα τους μπορούσε για περισσότερα από την ισοπαλία – στο παιχνίδι με την Ανόρθωση – έχουν στην Αλκή. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της ομάδας, Χρήστου Τζιάμπου, στη CytaVision μετά το τέλος του αγώνα. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτός είναι ο πρώτος βαθμός της Αλκής στο φετινό πρωτάθλημα.

«Χάσαμε ένα ποδοσφαιριστή που τον περιμέναμε τόσο καιρό για να μας βοηθήσει. Είδατε όλοι ότι μπορούσε να κάνει ζημιά στην Ανόρθωση, τα είχε βάλει και με τους δύο πύργους της Ανόρθωσης. Είναι ένας ματωμένος βαθμός ο οποίος νομίζει ότι μας αδικεί σήμερα. Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή. Δείξαμε ότι θα είμαστε εδώ, θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Αυτοί που μας είχαν ξεγραμμένους καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν και ας μας κερδίσουν στο γήπεδο.

Δείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα, γίνεται σκληρή. Έχουμε φέρει αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, θα έρθει και το γκολ. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις καταθέσαμε ψυχή και νομίζω ότι μπορούσαμε για το κάτι παραπάνω. Συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατά.
 
Έχουμε μετά την διακοπή την δύσκολη έξοδο στο Τσίρειο. Θα πάμε εκεί για να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας για να κερδίσουμε βαθμούς σαν τον σημερινό. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση. Να βλέπουμε ωραία παιχνίδια. Τελικά η ψαλίδα κλείνει; Τα μπάτζετ δεν κάνουν τον πρωταθλητισμό, να καταθέτει ψυχή μέσα στο γήπεδο η ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».
 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου