Ανόρθωση: Στον Παντελή για ραπόρτο ο Λέβι

Το 0-0 με την ουραγό (άνευ τέρματος!) Αλκή, η οποία μέχρι χθες δεν είχε βαθμό στο πρωτάθλημα, δεν ήταν καν η απόδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά στην Ανόρθωση. Η χθεσινή λευκή ισοπαλία ήταν ακόμη μια επιβεβαίωση ότι στην «Κυρία» ο διακόπτης είναι στο… off από το ξεκίνημα της περιόδου.

Το άλλοθι του αποκλεισμού από τη Λάτσι (και των παρενεργειών του) ξέφτισε, όπως και το αντίστοιχο της αφλογιστίας των επιθετικών. Για όσους έχουν κοντή μνήμη αρκεί η υπενθύμιση ότι στο πρώτο εξάμηνο της περασμένης περιόδου, όταν δηλαδή δεν υπήρχε… Ντούρις, ο σύλλογος της Αμμοχώστου έπαιρνε γκολ (και νίκες) από αμυντικούς και μέσους -κυρίως μέσα από στημένες μπάλες.

Στην τρέχουσα σεζόν, ωστόσο, η Ανόρθωση δεν πατά καλά στα πόδια της ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι πως ο Ρόνι Λέβι δεν έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα κανένα σημάδι ότι έχει εναλλακτικά σχέδια δράσης για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Είτε σε επίπεδο τακτικής είτε σε επίπεδο αλλαγών κινείται πάνω στην πεπατημένη της περασμένης χρονιάς, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά προβλέψιμος.

Ο Ισραηλινός θα έχει σήμερα συνάντηση με τον Ανδρέα Παντελή, ο οποίος αυτονόητα θα ζητήσει εξηγήσεις για την παρατεταμένη αδυναμία της ομάδας να πάρει μπρος. Υπενθυμίζεται ότι ο κορμός έχει διατηρηθεί και ενισχυθεί, συνεπώς οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλότερες απ’ ό,τι την περασμένη σεζόν.

Αν η συνάντηση των δύο ανδρών θα δρομολογήσει εξελίξεις, εξαρτάται προφανώς από το πόσο πειστικές απαντήσεις θα έχει ο Λέβι στις ερωτήσεις του προέδρου. Η διακοπή του πρωταθλήματος (ελέω σούπερ καπ) είναι ταυτόχρονα ευκαιρία και για περισσότερη δουλειά για ανάκαμψη στη συνέχεια και για έλευση νέου τεχνικού, αν αποφασιστεί ότι χρειάζονται τόσο δραστικά μέτρα, προκειμένου να αλλάξει το σκηνικό.
 

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα