«Καραβίδας»: «Αυτό δεν θα ξαναγίνει!»

Η ομάδα του σημείωσε χθες το αποτέλεσμα (όχι απλώς της τέταρτης αγωνιστικής, αλλά) της σεζόν μέχρι στιγμής. Φιλοξενούμενος στο ραδιοφωνικό αέρα του Super Sport Fm 104.0 ο Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» αναφέρθηκε στις παραμέτρους του 5-2 της Δόξας επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Αναλυτικά ο πρόεδρος του συλλόγου της Κατωκοπιάς μίλησε για...

...τη χθεσινή νίκη: «Πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά ας μην ηρωοποιούμε τα πράγματα. Ήταν ένα κακό ΑΠΟΕΛ κι ένα τέλειο παιχνίδι από μας, δεν θα ξαναγίνει αυτό. Δεν λέει τίποτε το αποτέλεσμα, ήταν απλώς τρεις βαθμοί απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Θα μας βοηθήσει στην πορεία, να πιστέψουν οι παίκτες στον προπονητή και ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα παντού».

...τον αντίκτυπο της επιτυχίας: «Ο κόσμος θα ασχοληθεί με τη Δόξα, μόνο με τέτοια αποτελέσματα μπορεί να ασχοληθεί κάποιος μαζί μας, μας κάνει να νιώθουμε ωραία, προσγειωμένοι, θα χτίσουμε σε αυτήν την ομάδα, κρατήσαμε τον κορμό. Να πιστώσουμε τον Χατζηλούκα που κάνει εξαιρετική δουλειά, από νωρίς έλεγξε παίκτες και έχει κάνει μια επιθετική ομάδα. Ευτυχήσαμε να έχουμε, έστω στο παρά πέντε, τον Σαντίκ που κάνει τη διαφορά, διότι αν έχεις καλή ομάδα και δεν βάζεις γκολ, υπάρχει πρόβλημα».

...το μυστικό της προσέλκυσης ικανών ποδοσφαιριστών: «Όταν ξεκινήσαμε πριν 6 χρόνια να πάρουμε τη Δόξα, στόχος ήταν η φερεγγυότητα στις πληρωμένες, σιγά-σιγά ήρθαμε στο σημείο που είμαστε, εκπέμπουμε υγεία σε νίκες και ήττες, ο σύλλογος δίνει ποδοσφαιριστές σε μεγάλες ομάδες,.. Είναι μια σειρά από θετικά στοιχεία που πείθουν παίκτες να έλθουν στο σύλλογο».

...τον Μπέρατ Σαντίκ: «Είχε προτάσεις από 6-7 ομάδες στην Κύπρο ο Μπέρατ, μεταξύ αυτών και ο ΑΠΟΕΛ, μας έπεισε όμως να τον περιμένουμε ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου»

...τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πολύ δύσκολη η συνέχεια, παίζεις διαρκώς με μεγάλους αντιπάλους. Με δύο νίκες πας ψηλά, με δύο ήττες πέφτεις χαμηλά».
 
...τη φημολογούμενη χυχρότητα με τον ΑΠΟΕΛ λόγω Μπαλταζάρ: «Είναι απλά ψίθυροι στο παζάρι η δυσαρέσκεια λόγω Μπαλταζάρ, χθες είχα συνάντηση με τον Πρόδρομο Πετρίδη, κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ».

...για τη δυνατότητα ύπαρξης μιας... Σταχτοπούτας στην Κύπρο: «Γιατί όχι μια ομάδα να κάνει ένα ξεπέταγμα μια χρονιά και να κάνει κάτι ωραίο στο κυπριακό ποδόσφαιρο, όπως η Πέγεια; Ελπίζω να είναι η Δόξα. Αν γίνει το γήπεδο και έχεις έδρα για να παίρνεις βαθμούς, τότε μπορείς να κάνεις κι εσύ μια αναλαμπή»

...τον Λούκα Χατζηλούκα: «Είναι ο καλύτερος, ουδέποτε πέρασαν κρίση οι σχέσεις μας, ακόμη και όταν τον άλλαξε σε μια κακή σεζόν, κατάλαβα στη συνέχεια ότι είχα κάνει λάθος και τον επανέφερα. Δεν υπάρχει σε άλλη ομάδα, που να υπάρχει τέτοια χημεία προέδρου-προπονητή, ο καθένας ξέρει τον άλλο, έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε ο ένας τον άλλο. Κατά καιρούς είχε προτάσεις, αλλά φαίνεται ότι δεν ζει χωρίς εμάς και εμείς χωρίς αυτόν».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ