«Υπάρχει προοπτική να φτάσει πολύ ψηλά η ΑΕΛ»

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ανδρέας Αβραάμ στον Super Sport FM 104.0. 

Τόνισε πως υπάρχει προοπτική η ομάδα να πάει πολύ ψηλά, ωστόσο θα πρέπει να παραμένει συγκεντρωμένη και ταπεινή ενόψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις του:

Το αρχικό του σχόλιο: «Κερδίσαμε τέσσερα παιχνίδια και βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία, αλλά και με τον ίδιο ζήλο. Είναι σημαντικό που πήραμε τέσσερεις νίκες. Δουλέψαμε σκληρά και αυτό βγαίνει στα γήπεδα. Είμαστε ακόμα στην 4η αγωνιστική, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Βλέπουμε ότι χάνονται βαθμοί από όλες τις ομάδες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» ανέφερε αρχικά.

Για το ότι η ΑΕΛ πέρασε από δύσκολες έδρες: «Πήραμε νίκες σε δυνατές έδρες. Το πιο σημαντικό είναι ότι βγάζει υγεία η ομάδα. Το καλοκαίρι πήγαμε 22 μέρες προετοιμασία στη Βουλγαρία. Αυτό μας έκανε καλό, αφού δεθήκαμε σε μεγάλο βαθμό».

Για το ότι η ομάδα παίρνει το ζητούμενο: «Ξέρουμε τι ζητάμε από κάθε παιχνίδι. Δεν παίζουμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, όμως η ομάδα μπαίνει με ένα σκοπό και τα καταφέρνει. Έχουμε την ουσία, δεν δεχόμαστε γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τις συμπτώσεις με την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα το 2012: «Είναι λογικό αυτό, αλλά δεν μας απασχολεί».

Για τη δική του απόδοση: «Δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ για να βγάζω τον προπονητή ασπροπρόσωπο. Δεν με ενδιαφέρουν οι προσωπικές επιδόσεις. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι σε εμπιστεύεται ο προπονητής. Υπάρχει συναγωνισμός και ξέρεις πως αν δεν είσαι καλά δεν θα παίξεις. Πρέπει να τα δίνεις όλα γιατί κάθε αγώνας είναι τελικός».

Για τον Ντούσαν Κέρκεζ: «Προσπαθεί να παίρνει το μάξιμουμ από τον κάθε ποδοσφαιριστή. Προσπαθεί να είναι δίκαιος. Είναι καλός προπονητής, δουλεύει με πλάνο. Ξέρει το κάθε τι στην ομάδα».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την Αλκή: «Είδαμε και χθες πως η Ανόρθωση δεν νίκησε την Αλκή. Τα εύκολα παιχνίδια εσύ τα κάνεις. Πρέπει να κερδίσουμε. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να φοβάσαι περισσότερο».

Για το στόχο της ΑΕΛ: «Να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην ομάδα. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Υπάρχει προοπτική να φτάσει πολύ ψηλά η ΑΕΛ. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες».

Για τον Ανδρέα Σοφοκλέους: «Το αξίζει και αυτός. Αγαπά και στηρίζει την ομάδα».

Για τη διαφορά σε σχέση με πέρσι: «Η ομαδικότητα. Τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα είναι και καλοί χαρακτήρες. Το να έχεις και καλά παιδιά είναι εξαιρετικό. Είναι σημαντικό αυτό. Εκτός από την ποιότητα είναι και το δέσιμο. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα».

Δειτε Επισης

Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ
Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Άλφαμεγα-Ανακοίνωσε sold out o Απόλλωνας