«Να αποδείξω σ’ αυτούς που με έκαναν να κάνω βήμα πίσω στην καριέρα μου…»

Πεισμωμένος για να επανέλθει στο προσκήνιο του κυπριακού ποδοσφαίρου και να αποδείξει – όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο ίδιος – σε όσους «τον έκαναν να κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα του» ότι έκαναν λάθος, είναι ο Ανδρέας Μακρής.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα SportDay δήλωσε χαρούμενος για τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της ΑΕΛ, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο, μιας και δεν έκανε προετοιμασία το περασμένο καλοκαίρι.
Μίλησε, επίσης, για το δανεισμό του στους γαλαζοκιτρίνους από τον ΑΠΟΕΛ και τους προσωπικούς του στόχους.
 
Δείτε κάποιες από τις τοποθετήσεις του:

Για τη μετακίνησή τους στην ΑΕΛ: «Στην αρχή το έψαξα για να πάω στο εξωτερικό και το κυνήγησα για δύο μήνες περίπου. Βρήκα κάποιες ομάδες αλλά δεν τα έβρισκαν στο οικονομικό με τον ΑΠΟΕΛ και έτσι δεν μπόρεσα να φύγω. Με την μεταγραφική περίοδο να κλείνει, ήρθε η ΑΕΛ τέλος Αυγούστου και τα βρήκαμε σε μία ημέρα. Η πρόταση της ΑΕΛ με βοήθησε να σταματήσω ότι άλλο σκεφτόμουνα αφού ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα για να αγωνιστώ».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να αποδείξω σε όλους που με έκαναν να κάνω ένα βήμα πίσω στην καριέρα μου, ότι έκαναν λάθος. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΛ και να βγω αν θέλεις στην επιφάνεια ξανά. Ξέρω τι πρέπει να κάνω, γνωρίζω τις δυνατότητές μου. Μέσα από τις προπονήσεις αρχικά και μετά με την απόδοσή μου στον αγωνιστικό χώρο να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου έτσι ώστε να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου να υλοποιήσει  τους στόχους της, που είναι να βγούμε στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Αν θεωρεί ότι δεν είχε σωστή αντιμετώπιση: «Αυτό που λέω ότι δεν πήρα τις ευκαιρίες που έπρεπε να πάρω. Έστω και στα λίγα παιχνίδια που έπαιξα με το ΑΠΟΕΛ πέρσι, νομίζω έδειξα πράγματα και νιώθω πικρία ότι θα μπορούσα να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Αν έχει σχέδια για μεταγραφή στο εξωτερικό: «Κάθε καλοκαίρι τα πράγματα αλλάζουν. Για παράδειγμα τα τελευταία τρία καλοκαίρια ήμουν σε διαφορετική ομάδα. Άρα στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα. Οπόταν ο στόχος είναι να κάνω μία καλή χρονιά με την ΑΕΛ και στο τέλος της χρονιάς βλέπουμε τι θα γίνει».
 

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»