Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Τραμετσάνι: «Θέλω οι παίκτες μου να καταλάβουν...»

  11/10/2018 13:29
Τραμετσάνι: «Θέλω οι παίκτες μου να καταλάβουν...»

Τραμετσάνι: «Θέλω οι παίκτες μου να καταλάβουν...»

  11/10/2018 13:29

«Ξέρω που βρίσκομαι και τι ευκαιρία έχω» ήταν η πρώτη τοποθέτηση του νέου προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι στη διάσκεψη Τύπου που έγινε στον Αρχάγγελο το μεσημέρι της Πέμπτης (11/10).

Ο Ιταλός τεχνικός ευχαρίστησε τον Πρόδρομο Πετρίδη αλλά και τον Ντομένικο Τέτι για την ευκαιρία που του έδωσαν, ενώ τόνισε πως θέλει τους παίκτες του να καταλάβουν τι ζητά ο ίδιος μέσα στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία και τον Ντομένικο για τα καλά του λόγια. Ξέρω που βρίσκομαι και τι ευκαιρία έχω. Θα δουλέψω σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο. Ξέρω ότι πρέπει να κάνω το μάξιμουμ, να δουλέψω στο 100%, το έκανα πάντα και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Γνωρίζω ότι το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, όμως θέλω οι οπαδοί να είναι περήφανοι για την ομάδα. Θέλω να έχουμε ψυχή και πάθος στην ομάδα».

Για τη φιλοσοφία του: «Ο καλύτερος τρόπος να αρχίσεις είναι να καταλάβεις πού βρίσκεσαι και την ιστορία της ομάδας. Εδώ υπάρχουν απίστευτες δομές. Μου αρέσει η ομάδα μου να παίζει ισορροπημένα, προσπαθεί να έχει την μπάλα. Είναι σημαντικό να παίζουμε σε μικρούς χώρους και να είμαστε συμπαγείς. Παλιά έπαιζα διαφορετικά, όμως το καλύτερο τώρα είναι να ξεκινήσουμε όπως ήταν η ομάδα. Η πίεση είναι καλή, σε κάνει να δίνεις το μάξιμουμ και να προσπαθείς για τη νίκη. Πρέπει να βλέπουμε κάθε πρόκληση σαν ευκαιρία για να βελτιωθούμε. Είναι καλό ότι έχουμε 10 μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε. Δεν θα αλλάξω πολλά πράγματα, ίσως να μη μας παίρνει να κάνουμε σε μικρό διάστημα τις αλλαγές. Θέλω οι παίκτες να καταλαβαίνουν τι ζητώ».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Όταν μιλάμε για την άμυνα, είναι σημαντικό να εμπλέξουμε όλη την ομάδα στη διαδικασία. Όταν δεν έχουμε την μπάλα αμυνόμαστε όλοι. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις. Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία. Θα κρατήσουμε τους τέσσερις πίσω, ίσως παίξουμε και με συστήματα με πέντε πίσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας