«Η Νέα Σαλαμίνα είναι καθαρή ομάδα – Προκαλούμε οποιονδήποτε…»

Για όλα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής (16/10) μέρας τοποθετήθηκε η Νέα Σαλαμίνα μέσω του εκπροσώπου Τύπου της.

Ο Δημήτρης Λάζος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το σημαντικό παιχνίδι της ομάδας της Αμμοχώστου με την Ομόνοια την Κυριακή (21/10), ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα παίζει καθαρό ποδόσφαιρο και όσα ακούγονται είναι ψίθυροι.

Οι δηλώσεις του:

Το αρχικό του σχόλιο: «Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για το παιχνίδι και θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο. Πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή, πλην του Κωσταντίνου Μιντίκκη».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων: «Είναι λανθασμένη η δεδομένη στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση. Η ομάδα μας έχει παρουσιάσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Καλούν την ομάδα να παίξει καθαρό ποδόσφαιρο. Η Νέα Σαλαμίνα παίζει καθαρό ποδόσφαιρο. Να θυμίσω ότι πέρσι με τον Απόλλωνα υπήρχε ψιθυρολογία. Αυτά είναι κουτσομπολιά και καταπολεμούμε να αλλάξουμε αυτή τη νοοτροπία που υπάρχει».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Λόγω της κάρτας φιλάθλου το “Αμμόχωστος” δεν είναι όπως παλιά από πλευράς του κόσμου. Δυστυχώς, δεν έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Δεν θέλουμε να μπούμε σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση μαζί του. Η Νέα Σαλαμίνα παίζει καθαρά, και έτσι θα συνεχίσει σε όλα τα παιχνίδια».

Για το αν είναι συγκεντρωμένοι στον επόμενο αντίπαλο: «Σίγουρα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Αυτά που έγιναν όμως, δεν σημαίνει ότι δεν τα γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές και δε θέλουμε να παρεκκλίνουν».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς