Κέρκεζ: «Αυτό πρέπει να αλλάξει για να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ»

Την πίστη στους παίκτες του εξέφρασε ο Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (17/10) με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Βόσνιος προπονητής μίλησε στα ΜΜΕ πριν από τον αγώνα και τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει κερδίσει τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας από τότε που κατέκτησε το πρωτάθλημα τονίζοντας ότι αυτό θα πρέπει να αλλάξει φέτος. 

Επιβεβαίωσε επίσης την ετοιμότητα του Κέβιν Λαφράνς για το ντέρμπι, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία πριν από το παιχνίδι. 

Οι δηλώσεις του:

«Είπα πολλές φορές ότι φέτος προσπαθώ να φέρω πίσω την νοοτροπία νικητή στην ομάδα επειδή η ΑΕΛ θέλει πάντα να κερδίζει, όχι μόνο φέτος αλλά πάντα. Από την αρχή είπαμε να κάνουμε μια ομάδα που σέβεται ο ένας τον άλλο. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου και αυτούς γύρω στην ομάδα. Δείχνουν τον επαγγελματισμό. Στο ποδόσφαιρο ξεχνάμε εύκολα και πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε τώρα το ΑΠΟΕΛ και ξέρουμε τι έχει κάνει μέχρι τώρα, ξέρουμε πόσο καλούς ποδοσφαιριστές έχουν».

Για τις αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ: «Έχουν κάποιες αλλαγές. Νέο προπονητή νέα φιλοσοφία. Σίγουρα θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν αλλά αυτό δεν αλλάζει τον δικό μας στόχο. Προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε είτε εντός είτε εκτός. Δεν παίζουμε μόνοι μας αλλά πιστεύω στους παίκτες μου ότι Θα δώσουν το καλύτερο και θα έρθουμε πίσω με το θετικό αποτέλεσμα».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ο Αντάμοβτις προπονείται κανονικά ενώ ο Βοζίνια ακολουθεί μέρος των προπονήσεων αλλά δεν παίζουν με ΑΠΟΕΛ. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι και ο Κέβιν».

Για τις δυσκολίες του αγώνα στο ΓΣΠ: «Από τότε που κερδίσαμε το πρωτάθλημα δεν κερδίσαμε στο ΓΣΠ και αυτό πρέπει να αλλάξει. Δύσκολος αντίπαλος αλλά θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε».

Για τη διαιτησία: «Πάντα μιλάμε για τους διαιτητές και όχι για τα ματς. Βλέπουμε ότι πλέον έχουν ανέβει επίπεδο και δεν κάνουν τόσα πολλά λάθη. Μετά το τέλος του αγώνα θέλουμε να μιλάμε για την απόδοση των παικτών μας. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες».

Τι να περιμένει τώρα που άλλαξε προπονητή ο ΑΠΟΕΛ: «Είχε δέκα μέρες να δουλέψει και να αλλάξει κάποια πράγματα. Έχουμε μελετήσει τον συγκεκριμένο προπονητή και ξέρουμε την φιλοσοφία του. Είμαστε προετοιμασμένοι και για το πλαν Α και για το Πλαν Β».

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι