Στρέπελ: «Στόχος μας είναι να αναγεννήσουμε την Ανόρθωση»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Ανόρθωσης, παραχώρησε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιούργκεν Στρέπελ, σε διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/10).

Δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στην Κύπρο ενώ είπε επίσης πως γνωρίζει τη νοοτροπία της ομάδας της Αμμοχώστου, γι' αυτό και έχει βάλει ως στόχο να αναγεννήσει την ομάδα και να την ανεβάσει βαθμολογικά το συντομότερο δυνατό.

Οι δηλώσεις του:

Το αρχικό του σχόλιο: «Καλησπέρα, είμαι χαρούμενος και περήφανος που θα δουλέψω σε ένα από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Κύπρου. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά του κόσμου και της διοίκησης. Τους ευχαριστώ πολύ που με επέλεξαν. Γνωρίζω καλά πως η φράση της Ανόρθωσης είναι η αναγέννηση και αυτό θα κάνουμε. Είμαστε στην όγδοη θέση και αυτό πρέπει να αλλάξει».

«Θα ήθελα να πω κάτι. Είμαι μόνο οκτώ μέρες εδώ. Όταν με κάλεσε ο πρόεδρος κάθισα και παρακολούθησα αγώνες της ομάδας. Με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, με τον ίδιο τρόπο πρέπει και να προπονείται. Είμαι Ολλανδός και αγαπώ το ποδόσφαιρο για αυτό και θέλω να κερδίζω, το ωραίο ποδόσφαιρο να συνδυάζεται με νίκη, αυτό είναι που θέλω εγώ».

Για τις πρώτες του μέρες στην Ανόρθωση: «Είμαι λίγες μέρες εδώ. Ίσως δυσκολεύονται οι ποδοσφαιριστές να αφομοιώσουν τη δική μου φιλοσοφία όμως είναι κάτι που θα έρθει».

Με τους ποδοσφαιριστές που έχει, αν μπορεί να παίξει το σύστημα που θέλει: «Δεν είναι θέμα συστήματος. Περισσότερο πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές με τον τρόπο που παίζουν θα δείξουν το σύστημα. Το σημαντικό για μένα είναι πως παρουσιάζονται αυτοί στο γήπεδο και όχι πως θέλω να παίζω εγώ».

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση του Ολλανδού τεχνικού:

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη