Λοέ: «Για την εμπιστοσύνη του κόσμου της Ομόνοιας..»

Την ανάγκη να κερδίσει η Ομόνοια ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου της τόνισε ο Ραούλ Λοέ σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Ο ανασταλτικός χαφ των πρασίνων μίλησε για τις δύο συνεχόμενες ήττες σε ντέρμπι απο ΑΕΚ και Απόλλωνα αντίστοιχα, ενώ αναφέρθηκε και για την ζωή του στην Κύπρο ελπίζοντας πως την Κυριακή (21/10) θα κάνει το ντεμπούτο του.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Για τα ντέρμπι: «Η αλήθεια είναι πως λόγω του ότι δεν έχουμε κερδίσει τα δυο τελευταία παιγνίδια, αυτό της Κυριακής μετατράπηκε σε πολύ σημαντικό. Πρέπει να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη όλων. Θα πρέπει να πάμε στο παιγνίδι για να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε»

Για τη συνέχεια και τον αγώνα με τη Σαλαμίνα: «Μέρα με τη μέρα, μέσα από τις προπονήσεις, διαπιστώνεις ότι τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Έχουμε πιστή στην ομάδα μας και πιστεύω πως την Κυριακή θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η Νέα Σαλαμίνα είχε καλές παρουσίες και καλά αποτελέσματα απέναντι σε άλλες δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. θα είναι ένα περίπλοκο παιγνίδι, αλλά πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να πάμε να κερδίσουμε».

Για τη συμμετοχή του: «Είναι αλήθεια ότι έχω αγωνιστεί για 45 λεπτά στο φιλικό με τον Ερμή, είχα δυο μήνες να αγωνιστώ και παρά το γεγονός ότι στα πρώτα 45 λεπτά χάναμε με 2-0, πήρα χρόνο και σιγά-σιγά ανεβάζω ρυθμό».

Για τη ζωή του στην Κύπρο: «Η ζωή στην Κύπρο είναι πολύ καλή και ο σύλλογος το ίδιο. Από τον Ιούνιο που έφθασα εδώ και υπέγραψα, όλοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή, είναι εδώ και η οικογένεια μου. Δεν βγαίνω πολύ από το σπίτι, προτιμώ μια ήσυχη ζωή μαζί με την οικογένεια μου».

Το φιλικό με τον Ερμή: «Περιμένω πως η συμμετοχή στον αγώνα με τον Ερμή θα με βοηθήσει. Όλοι ήρθαμε για να παίξουμε και να έχουμε συμμετοχές. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά ελπίζω την Κυριακή να κάνω το ντεμπούτο μου».

Για τον κόσμο: «Οι φίλαθλοι μας πρέπει να μας εμπιστευθούν. Ήρθαμε εδώ και γνωρίζουμε την ιστορία του συλλόγου. Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι στην Κύπρο και ξέρουμε πως πρέπει να τα πάμε καλά σε κάθε παιγνίδι και να γίνουμε καλύτεροι».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια