«Η Δόξα θα έρθει με αυτοπεποίθηση, αλλά παίζουμε στην έδρα μας…»

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ΑΕΚ με την αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα στο AEK ARENA (Σάββατο 20/10, 19:00). Ο προπονητής Άντρονι Ιραόλα, καθώς και ο Μικέλ Γκονζάλες  έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

«Μετά από δύο βδομάδες που είχαμε την δυνατότητα να ξεκουραστούμε, μετά από μία σειρά αγώνων για μας, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε καλό ξεκίνημα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει σημειώσει τρεις συνεχόμενες νίκες και θα έρθει με αυτοπεποίθηση. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας, μετά από μερικές βδομάδες που παίζαμε μακρυά από το AEK ARENA και θέλουμε να κερδίσουμε και να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε αυτή την βδομάδα.


Πάντα το λέμε ότι χρειαζόμαστε την υποστήριξη από τον κόσμο μας, ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας και όπως είπα και προηγουμένως μετά από μερικές βδομάδες επιστρέφουμε στο AEK ARENA και ανυπομονούμε για να αγωνιστούμε, να τους προσφέρουμε ένα καλό παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αρχίζοντας με θετικό τρόπο την σειρά παιχνιδιών που μας περιμένει τις επόμενες τρεις βδομάδες», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Έχουμε ενώπιον μας ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Δόξα έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά το πρωτάθλημα. Αλλά είμαστε έτοιμοι, έχουμε επίσης ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης το Σάββατο. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου. Την είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας και είναι πολύ σημαντικό για μας. Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου και το Σάββατο», δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή