Ο Βεσελόφσκι οδηγεί το τρένο της Σαλαμίνας, πάλι χαμένο πέναλτι και ήττα η Ομόνοια

Νέα ήττα, την τρίτη συνεχόμενη (μετά από αυτές με ΑΕΚ και Απόλλωνα), δέχθηκε στο πρωτάθλημα η Ομόνοια, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στο στάδιο «Αμμόχωστος» από τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία απέδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι τις μεγάλες της δυνατότητες.
 
Οι ερυθρόλευκοι με την τρίτη φετινή τους νίκη έφθασαν τους 10 βαθμούς, αφήνοντας τους πράσινους, που συνεχίζουν να παραπαίουν, στους έξι βαθμούς.

Το γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Κίνγκσλεϊ στο 21’. Η Ομόνοια έχασε, όπως και με τον Απόλλωνα (το έχασε ο Νταρμπισάιρ), πέναλτι στο 90+3' με τον Χριστοφή.

To τέρμα του Κίνγκσλεϊ στο 21’, μετά τη σέντρα του Τιάγκο, με το οποίο έγινε το 1-0, αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι πίεσαν τους ερυθρόλευκους, όμως ότι και αν επιχείρησαν δεν τους βγήκε.

Κράτησαν την μπάλα (67%-33%) και έφτιαξαν ευκαιρίες όμως ότι και να επιχειρούσαν, δεν επέφερε το ζητούμενο. Όσες οι ευκαιρίες πήγαιναν στο τέρμα, ο Βεσελόφσκι φρόντιζε να τις εξουδετερώνει.

Στο 54’ το σουτ του Εντρένα βρήκε στο δοκάρι, ενώ μετά απέκρουσε ο Βεσελόφσκι και στη συνέχεια ο Χριστοφόρου την έδιωξε πάνω στη γραμμή. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους ήρθε στο 85’ όταν το πλασέ του Αλμπίν βρήκε στο κεφάλι του τερματοφύλακα των ερυθρολεύκων και έφυγε κόρνερ.

Η τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν στο 90+2’ ο Γκολομπάρτ με μία απερίσκεπτη ενέργεια απέκρουσε την μπάλα με το χέρι και η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα. Ο Βεσελόφσκι ήταν και αυτή τη φορά ανίκητος, απέκρουσε την εκτέλεση του Χριστοφή και το 1-0 παρέμεινε για την ομάδα του.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 21’ Κίνγσκλεϊ

Κίτρινες: Παύλου, Μαργκάσα, Γκολομπάρτ / Εντρένα, Μόντες

Συνθέσεις:

Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Γκολομπάρτ, Χριστοφόρου, Μαργκάσα, Νουρ, Κορέια (74′ Κωστή), Παύλου, Ελουντού (63′ Αζίζ), Τιάγκο, Κίνγκσλεϊ 

Ομόνοια (Ολίβα): Μεχίας, Κούσουλος, Πρέτσε, Γκαφούρ, Λόπες, Ενρίκεζ, Σοάρες (68′ Αλμπίν), Γκόμεζ, Εντρένα (57′ Χριστοφή), Αντόνια (43′ Μόντες), Ντάρμπισαϊαρ 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»