Η ανακούφιση των οπαδών της Ομόνοιας, οι Σερ-Τάκης, Ιδιάκεθ και Κάρβερ

Κλίμα ανακούφισης επικρατεί στον κόσμο της Ομόνοιας μετά την απόφαση για διακοπή της συνεργασίας με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Αυτό μπορεί να διαπιστώσει κάποιος βλέποντας τις αντιδράσεις των οπαδών των πρασίνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανακοίνωση της επίσημης Ομόνοιας.

Η λέξη επιτέλους γράφεται από αρκετό κόσμο που φαίνεται ότι είχαν απογοητευτεί με τον Ισπανό τεχνικό και το κλίμα δυσφορίας μεγάλωσε μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες (ΑΕΚ, Απόλλωνα, Νέα Σαλαμίνα) της ομάδας της Λευκωσίας.
 
Διαβάστε επίσης

Κάποιοι οπαδοί κάνουν, επίσης, καζούρα με τον διάδοχο του Χουάν Κάρλος Ολίβα στον πάγκο της ομάδας. Κάποιοι προτείνουν τον Τάκη Λεμονή και άλλοι τον Τζον Κάρβερ. Άλλος (μάλλον με σοβαρό ύφος) αναφέρει ότι πλέον στις επιλογές μπορεί να μπει και ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, που αποδεσμεύτηκε από την Σαραγόσα.
 
Δείτε χαρακτηριστικά σχόλια κάτω από το ποστ της Ομόνοιας:
 

Δειτε Επισης

Την Young Boys αντιμετωπίζει η Apollon Ladies στα προκριματικά του Women's Champions League
Προανήγγειλε νέα Συνέλευση ο Πετρίδης εφόσον υπάρξει ολοκληρωτική συμφωνία-«Υπερβολική η εμπάθεια και η στοχοποίηση»
Η τοποθέτηση Πετρίδη για το περιστατικό με δημοσιογράφο-«Δεν υπήρξε χειρονομία, αν παρεξηγήθηκε απολογούμαι»
Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»
Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την F8 Sports ο ΑΠΟΕΛ-Παρουσιάζεται το πλάνο στη Γενική Συνέλευση
Επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια ο Γουίλερ
Επέστρεψε στην Εστεγκλάλ εν μέσω πολέμου ο Σα Πίντο
Επίσημα πρόεδρος της ΚΟΠ ο Λοϊζίδης-Παρουσίασε το πλάνο του και έστειλε μήνυμα για νέα εποχή
Η τοποθέτηση του Φράγκου για την αναγνώριση των τίτλων-«Βλέπω τεράστια ένταση και μίσος»
Στην παρουσία UEFΑ και FIFA η εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ για ανακήρυξη του Λοΐζιδη στην προεδρία