Θα έκοβαν πρώην παίκτη της ΑΕΛ γιατί δεν… χαμογελούσε!

Μια άγνωστη ιστορία έφερε στο φως η αθλητική ιστοσελίδα της Ελλάδας, Sdna.gr που αφορά τον πρώην επιθετικό της ΑΕΛ, Πατρίκ Βουό.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ ο ποδοσφαιριστής λίγο έλειψε να κοπεί από την ομάδα το 2016 αφού δεν... χαμογελούσε μετά τα γκολ που σημείωνε.

Το δημοσίευμα:

Το SDNA καταγράφει τις ενστάσεις που προκάλεσε στο Ηράκλειο η συμμετοχή του Πατρίκ Βουό κόντρα στον Ολυμπιακό κι άγνωστες πτυχές της δεύτερης θητείας του Ιβοριανού επιθετικού στον ΟΦΗ.

«Καλλιτέχνης θα πει, να μιλάς με σιωπή και να ακούνε οι άλλοι…» αναφέρουν οι στίχοι ενός παλιού τραγουδιού.

Ο Πατρίκ Βουό που κυκλοφορεί ανάμεσά μας από το καλοκαίρι του 2016, δεν είναι βέβαιο πως θα το γνωρίζει, αφού το πιθανότερο είναι πως θα το΄ριξε στα ντόπια – κρητικά – προϊόντα του μουσικού πενταγράμμου. Ξέρετε τώρα, λύρες, πεντοζάλη, σούστες.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Ιβοριανός επιθετικός αποτελεί έναν καλλιτέχνη της μπάλας.

Δεν μιλάει με τη σιωπή, αλλά με τα πόδια. Κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (21/10) στο «Γεντί Κουλέ» σημείωσε το 25ο γκολ στις δύο συνολικά θητείες του με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Κι αυτό το τέρμα, εξαργυρώθηκε στο τέλος με την πρώτη νίκη της κρητικής ομάδας στη φετινή κούρσα της Super League.

Ε μετά από όλα αυτά δεν ήθελε και πολύ ο 31χρονος στράικερ να…κλέψει ένα σημαντικό μέρος της δόξας του νέου μεγαλομετόχου του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση και να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στο Ηράκλειο. 

ΟΦΗ, λόγω Παπαδόπουλου

Τον περασμένο Γενάρη ο Άρης κινήθηκε για την απόκτησή του, ωστόσο ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής επέλεξε τον ΟΦΗ λόγω του Νίκου Παπαδόπουλου και της άριστης συνεργασίας που είχε μαζί του το διάστημα της πρώτης θητείας του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Χαμογελάστε παρακαλώ!

Το καλοκαίρι του 2016 όταν άνοιξε για πρώτη φορά κανάλι συζητήσεων με τον ΟΦΗ, υπήρξαν κάποια σύντεκνοι που πήγαν να τον «κόψουν» για το λόγο – άκουσον, άκουσον - πως δεν χαμογελάει έπειτα από τα γκολ που σημειώνει! Ναι, συμβαίνουν κι αυτά.

Συν τω χρόνω ανέλαβε «επ΄ώμου» την υπόθεση ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Πολεμαρχάκης και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.  

Η δικαίωση του «Νικ Παπ»

Η απόφαση του τεχνικού του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου να χρησιμοποιήσει τον Πατρίκ Βουό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να μην εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών) στο συγκεκριμένο ματς, αλλά σε αυτό με τον Λεβαδειακό για την 10η αγωνιστική, προκάλεσε (σιωπηρές) ενστάσεις εντός και εκτός των τειχών της ομάδας.

Βλέπετε πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν πως ο ποδοσφαιριστής θα έπρεπε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ολυμπιακό θεωρώντας πως είναι…εκτός προγράμματος και να βρίσκεται στη διάθεση του κόουτς στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Εν τέλει ο «Νικ Παπ» έκανε αυτό που ο ίδιος έκρινε σωστό και δικαιώθηκε πανηγυρικά.  

90 χιλιάρικα συμβόλαιο

Το συμβόλαιο με τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και του αποφέρει καθαρές ετήσιες αποδοχές 90 χιλιάρικα.

Εκτέλεση και δημιουργία

Μπορεί το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό να ήταν το παρθενικό στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο υψηλόσωμος επιθετικός είχε συμμετοχή στο γκολ του Παπαστεριανού στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ από δικά του κλεψίματα προήλθαν τα δύο τέρματα του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν σημείωσε 6 γκολ με τον ΟΦΗ, ενώ στο Ηράκλειο έχουν να λένε πως ο άλλοτε πρώτος σκόρερ τους Δημήτρης Μάνος, άρχισε να σκοράρει «κατά ριπάς» από την στιγμή που συνυπήρξε με τον Βουό στην επιθετική γραμμή.

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών