«Αν δεν κερδίσουμε θα είναι δύσκολο, αλλά το ίδιο ισχύει και γι' αυτούς»

Ως ένα παιχνίδι κλειδί χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Αντόνι Ιραόλα. Όπως επεσήμανε ο Ισπανός τεχνικός, «αν δεν κερδίσουμε αύριο θα είναι δύσκολο να συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο, όμως αυτό ισχύει και για αυτούς». 

Αναλυτικά:

"Καλησπέρα σας. Έχουμε ένα παιχνίδι κλειδί για εμάς. Ξέρουμε πως αυτός που θα χάσει αύριο θα τα βρει δύσκολα για την πρόκριση. Πάμε για τους τρεις βαθμούς όμως ξέρουμε πως έχουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο με παίκτες ποιοτικούς που έχουν εμπειρία στην Ευρώπη. Πρέπει να έχουμε την καλύτερη εμφάνιση που μπορούμε".

Είναι παιχνίδι μιας επιλογής, πόσο άγχος φέρνει στην ομάδα μετά τις δύο ήττες…

"Αυτό που λέω στους παίκτες είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Αν δεν κερδίσουμε αύριο θα είναι δύσκολο να συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο. Όμως αυτό ισχύει και για αυτούς. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τα δύο παιχνίδια που χάσαμε όπως και η Λουντογκόρετς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Αύριο πρέπει να είμαστε καλύτεροι στα τελειώματα και να αποφύγουμε τα λάθη".

Τακτικά πόσο διαφορετικό περιμένει να είναι το ματς σε σχέση με Ζυρίχη και Λεβερκούζεν…

"Πιστεύω τακτικά δεν θα είναι πολύ διαφορετικό. Και οι τρεις ομάδες είναι πολύ καλές στη φυσική κατάσταση. Έχουν αθλητικά προσόντα και πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε ένα γρήγορο ρυθμό. Πρέπει να τρέξουμε να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Διαθέτουν γρήγορους παίκτες στις πτέρυγες. Είναι γρήγοροι και καλοί στις αντεπιθέσεις, ειδικά όταν ανεβαίνουν οι μπακ. Σε αυτά τα σημεία πρέπει να τους αναχαιτίσουμε. Πρέπει και εμείς να τους κάνουμε να αμυνθούν και να είμαστε αποτελεσματικοί για να πάρουμε αποτέλεσμα".

Για τα αγωνιστικά νέα με τους τραυματίες… 

"Έχουμε ακόμη μία προπόνηση για να δούμε. Ασφαλώς ο Αντωνιάδης και ο Κάσες δεν μπορούν να βοηθήσουν. Ο Μοϊσόφ και ο Ακοράν έχουν κάποιες πιθανότητες όμως πρέπει να τους δούμε. Ακολουθεί και ένα δύσκολο πρόγραμμα με δυνατούς αντιπάλους και για να παίξουν πρέπει να είναι 100% έτοιμοι".

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ