«Οι παίκτες έχασαν τον έλεγχο - Ο κόσμος πρέπει να είναι θυμωμένος»

Συγχαρητήρια στην Πάφο έδωσε ο Ανχέλ Γκόμεθ μετά τη βαριά ήττα της Ομόνοιας. Ο Ισπανός ομολόγησε ότι η κατάσταση στους πράσινους είναι δύσκολη.
 
«Καλησπέρα και συγχαρητήρια στον προπονητή της Πάφου και στην ομάδα του. Σήμερα ήρθαμε αγχωμένοι στο παιχνίδι και ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά είμασταν νευρικοί. Παλέψαμε πάρα πολύ και οι δυο ομάδες. πετύχαμε δυο γκολ στην επανάληψη αλλά δεν καταφέραμε δυστυχώς να τα κρατήσουμε. Το χειρότερο ήταν το 10λεπτο που φάγαμε τα τέσσερα γκολ. Οι παίκτες έχασαν τον έλεγχο, δεν είχαμε καλή ψυχολογία. και πρέπει να συνεχίσουμε για να πάρουμε μια νίκη».

Για την κατάσταση στην Ομόνοια: «Είναι ξεκάθαρο ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Την τελευταία βδομάδα χάσαμε από την Σαλαμίνα που δε συνέβη ποτέ ξανά, σήμερα δεχτήκαμε 4 γκολ που και πάλι δεν συμβαίνει. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα αλλάξουμε την κατάσταση με πολύ δουλειά. Φτιάξαμε μια ομάδα, έχουμε 2 επιλογές, να σταματήσουμε να προσπαθούμε ή να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Εγώ πιστεύω στους παίκτες μας.

Πρέπει να πούμε στον κόσμο ένα ευχαριστώ που ήρθαν στο γήπεδο και η αντίδραση τους είναι φυσιολογική με την εξέλιξη του ματς. Μπορούμε απλά να δουλέψουμε και να διορθώσουμε την εικόνα. Νομίζω οι παίχτες έτρεξαν αρκετά, δούλεψαν, και ο κόσμος πρέπει να είναι θυμωμένος με τον Άνχελ Γκόμεθ και όχι με τους παίκτες»

Για το θέμα προπονητή: «Τα πράγματα είναι τα ίδια. Είχαμε πάρα πολλές προτάσεις. Δε θέλουμε να βιαστούμε, για να διαλέξουμε τον καλύτερο προπονητή από τις επιλογές».

Πιο το κίνητρο για τον κόσμο να έρθει το γήπεδο αφού δε βλέπει αποτέλεσμα: «Όλοι εδώ έχουμε πολλή εμπειρία και από αύριο ξεκινά η δουλειά για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Θα δουλέψουμε για να παίξουμε και να κερδίσουμε αυτό το μεγάλο παιχνίδι». 

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΕΟΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν